Over ons

Jarenlange ervaring

IT Bedrijf voor alle ondernemers

VBVB is een full service IT bedrijf opgericht in 1996. Wij houden ons van oorsprong bezig met het leveren van kantoorautomatisering aan het MKB in de Randstad. VBVB kan zich bogen over jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende branches. Begonnen op een zolderkamer en inmiddels uitgegroeid tot een volwassen IT bedrijf met 35 gedreven en ervaren medewerkers met onze eigen Servicedesk.

Bovendien hechten we bij VBVB grote waarde aan een duurzame relatie met onze klanten. Wij gaan dus niet voor de snelle verkoop, maar zetten in op een langdurige en wederzijds tot tevredenheid stemmende relatie met onze klanten.

Over ons it bedrijf
ict bedrijf voor alle ondernemers

Onze mensen maken het verschil!

Gecertificeerde specialisten

Bij VBVB vind je enthousiaste medewerkers die beschikken over jarenlange ervaring. Ze zijn gedreven om bij te blijven en iedere dag opnieuw enthousiast voor jou aan de slag te gaan. Daarnaast is iedereen die aan onze projecten werkt officieel gecertificeerd in één of meer disciplines. Specialisten in hun vakgebied dus. Een extra garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Hier houden wij rekening mee

De kenmerken van de IT diensten van VBVB zijn

Hoog gekwalificeerde medewerkers

Een ICT-er is nooit uitgeleerd want de techniek snelt voort. Onze techneuten houden hun kennis daarom bij door het volgen van cursussen en het halen van certificaten.

Altijd de modernste ICT oplossingen

Met de innovatieve diensten van Microsoft ben je altijd verzekerd van de nieuwste apps en de nieuwste functionaliteiten.

Goed bereikbare Servicedesk

Onze collega’s van de servicedesk zitten op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur voor je klaar. Avond en weekend hulp is ook mogelijk.

Strakke projectplanning

Onze jarenlange ervaring helpt ons om projecten strak te plannen. Dat is voor iedereen effectief en kosten-efficiënt.

Je eigen ICT contactpersoon

Wel zo prettig om een direct contactpersoon te hebben voor al je ICT-zaken. Dat voorkomt “van-het-kastje-naar-de-muur” situaties.

Eerlijk en onafhankelijk advies

Wij zijn niet gebonden aan specifieke leveranciers en we zoeken samen met jou naar oplossingen waar je ook echt iets aan hebt. Ook op de langere termijn.

Moeilijke ICT menselijk maken.

Specialisten in Cloud & ICT

ICT mag dan alles met software te maken hebben, het blijft mensenwerk om de juiste oplossing te vinden, in te voeren en te onderhouden. Bekijk via onderstaande buttons wat we voor je kunnen betekenen.

Hier houden wij rekening mee

Meer over VBVB