Over ons

Jarenlange ervaring

IT Bedrijf voor alle ondernemers

VBVB helpt sinds 1996 MKB-bedrijven uit de hele Randstad met hun ICT. Wij zijn een full service dienstverlener op dit gebied. Dat betekent dat wij onze klanten geheel kunnen ontzorgen met alles wat te maken heeft met ICT. Daarnaast geven we ook advies en ondersteuning aan grotere MKB-ers die een eigen IT-afdeling hebben. Grof gezegd zijn wij er voor alle ondernemingen.

Onze huidige klanten bevinden zich in allerlei sectoren, waaronder horeca en hotels, financiële en zakelijke dienstverlening en de detailhandel. Daarnaast zijn we groot in de nonprofit en de culturele sector.

Verder kunnen wij met recht zeggen dat wij weten wat er bij het MKB speelt. Wij behoren namelijk zelf ook tot deze groep. Wij zijn klein genoeg om onze klanten persoonlijk te kennen en bij te staan. En we zijn met onze eigen Servicedesk groot genoeg om complexe ICT-projecten uit te voeren en te beheren.

Klinkt dit interessant? Dan drinken we graag een kop koffie samen.

Wil je meer weten over onze klanten en wat ze over ons zeggen? Check dan onze referenties en de klantcases.

Onze mensen maken het verschil

ICT bedrijf met gecertificeerde specialisten

VBVB is een ICT bedrijf in hartje Amsterdam dat kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan.  

Bij VBVB vind je enthousiaste medewerkers die beschikken over jarenlange ervaring. Ze zijn gedreven om bij te blijven en iedere dag opnieuw enthousiast voor jou aan de slag te gaan. Daarnaast is iedereen die aan onze projecten werkt officieel gecertificeerd in één of meer disciplines. Specialisten in hun vakgebied dus. Een extra garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Waar wij in uitblinken

Hoog gekwalificeerde medewerkers

Een ICT-er is nooit uitgeleerd want de techniek snelt voort. Onze techneuten houden hun kennis daarom bij door het volgen van cursussen en het halen van certificaten.

Altijd de modernste ICT oplossingen

Met de innovatieve diensten van Microsoft ben je altijd verzekerd van de nieuwste apps en de nieuwste functionaliteiten.

Goed bereikbare Servicedesk

Onze collega’s van de servicedesk zitten op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur voor je klaar. Avond en weekend hulp is ook mogelijk.

Strakke projectplanning

Onze jarenlange ervaring helpt ons om projecten strak te plannen. Dat is voor iedereen effectief en kosten-efficiënt.

Je eigen ICT contactpersoon

Wel zo prettig om een direct contactpersoon te hebben voor al je ICT-zaken. Dat voorkomt “van-het-kastje-naar-de-muur” situaties.

Eerlijk en onafhankelijk advies

Wij zijn niet gebonden aan specifieke leveranciers en we zoeken samen met jou naar oplossingen waar je ook echt iets aan hebt. Ook op de langere termijn.

Moeilijke ICT menselijk maken

Specialisten in Cloud & ICT

ICT mag dan alles met software te maken hebben, het blijft mensenwerk om de juiste oplossing te vinden, in te voeren en te onderhouden. Bekijk via onderstaande buttons wat we voor je kunnen betekenen.

Meer over VBVB