Internetlijnen

Internetlijnen en Wi-Fi voor het MKB: VBVB regelt het voor je

Zakelijk internet is niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. VBVB ICT levert zakelijke internetlijnen aan haar telefonie klanten en haar VoIP klanten. Maar zakelijk internet is ook ‘los’ verkrijgbaar voor bijvoorbeeld betrouwbare toegang tot de Cloud.

Als specialist op het gebied van communicatieoplossingen hebben wij veel ervaring met alle mogelijke verbindingen. Wij beheersen deze materie van A tot Z, variërend van ADSL tot glasvezel.

Uiteraard levert VBVB ook draadloos internet. Onze betrouwbare cloud-managed  Wi-Fi oplossing zorgt voor eenvoudig beheer en snelle schaalbaarheid. Door actieve monitoring worden verstoringen proactief opgepakt. VVB levert de Wi-Fi op maat waarbij we rekening houden met de gewenste dekking en het aantal gelijktijdig verbonden apparaten per locatie.

Samen met jou inventariseren wij graag welke oplossingen het beste zijn voor jouw bedrijf. Dat is onder andere afhankelijk van je wensen ten aanzien van bereikbaarheid en snelheid van datatransport.

Glasvezel internetlijnen

Netwerk

E-Fax diensten

ADSL tot VDSL internetlijnen

Draadloos internet (Wi-Fi)

Meer over VBVB?

ICT Advies of ondersteuning nodig?

VBVB ICT helpt je het maximale uit jouw software, hardware en organisatie te halen. Goede kantoorautomatisering is tenslotte een must voor iedere organisatie. Met onze expertise helpen wij ondernemers zorgeloos ondernemen. Altijd en overal. Of het nu gaat om een netwerkoplossing voor een bedrijf met 300 werkplekken of een configuratie voor een bedrijf met 10 medewerkers. Voor kantoorautomatisering, systeembeheer, Cloud & ICT diensten heeft VBVB altijd een passende oplossing.

Download onze brochure

Gebruik onderstaand formulier om onze brochure “Jouw afdeling automatisering op afstand” te downloaden.

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle ICT Diensten

Managed services

Managed services

Managed Services betekent dat wij je de zorg voor jouw ICT omgeving geheel uit handen nemen tegen een vast maandelijks tarief per gebruiker. Ons motto hierbij is: Voorkomen is beter dan genezen!

Systeembeheer

Systeembeheer

Systeembeheer van VBVB betekent service bij jou op locatie op basis van een vooraf afgesproken heldere takenset. Je kunt bij ons voor periodiek preventief systeembeheer een overeenkomst afsluiten.
insinspiratiesessie microsoft 365

Consultancy & ICT Advies

insinspiratiesessie microsoft 365

Consultancy & ICT Advies

Wij hebben de beste èn de leukste consultants die je helder, professioneel en persoonlijk advies geven over de mogelijke oplossingen voor je bedrijf. Altijd met het belang en behoefte van jouw bedrijf in gedachte.

Second opinion voor je ICT

Second opinion voor je ICT

Hoop je op een ICT-oplossing die betere mogelijkheden geeft om te ondernemen? Dan wordt het tijd om een second opinion te vragen bij een specialist op het gebied van ICT bij MKB bedrijven: VBVB ICT!

Hardware, software en licenties

Hardware, software en licenties

VBVB beschikt over specialisten die getraind en gecertificeerd zijn in software licenties. Met een zorgvuldig samengesteld licentiebeleid zijn misschien wel de grootste voordelen te halen binnen de ICT.
ict servicedesk

Zakelijke telefonie

ict servicedesk

Zakelijke telefonie

Voor Telefonie en Internet oplossingen ben je als MKB-er bij VBVB aan het juiste adres.

Internetlijnen

Internetlijnen

Zakelijk internet is niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. VBVB ICT levert zakelijke internetlijnen aan haar telefonie klanten en haar VoIP klanten.