ICT voor het MKB

Met VBVB hebben we de stap naar de Cloud en naar een zelfstandige ICT-omgeving gemaakt. Het resultaat voelt echt als een professionaliseringsslag.

Over ons it bedrijf

fullservice ict dienstverlening voor het mkb

ICT bij het MKB: inrichting, beveiliging, beheer, support.

Fullservice betekent ook fullservice. Dus op het gebied van ICT kunnen wij alles voor je inregelen, beheren en beveiligen. Een kort overzicht van onze dienstverlening:

VBVB: ook jouw ideale ICT partner?

VBVB helpt sinds 1996 MKB-bedrijven uit de hele Randstad met hun ICT. Wij zijn een full service dienstverlener op dit gebied. Dat betekent dat wij onze klanten geheel kunnen ontzorgen met alles wat te maken heeft met ICT. Daarnaast geven we ook advies en ondersteuning aan grotere MKB-ers die een eigen IT-afdeling hebben. Grof gezegd zijn wij er voor alle ondernemingen.

Onze huidige klanten bevinden zich in allerlei sectoren, waaronder horeca en hotels, financiële en zakelijke dienstverlening en de detailhandel. Daarnaast zijn we groot in de nonprofit en de culturele sector.

Verder kunnen wij met recht zeggen dat wij weten wat er bij het MKB speelt. Wij behoren namelijk zelf ook tot deze groep. Wij zijn klein genoeg om onze klanten persoonlijk te kennen en bij te staan. En we zijn met onze eigen Servicedesk groot genoeg om complexe ICT-projecten uit te voeren en te beheren.

Klinkt dit interessant? Dan drinken we graag een kop koffie samen.

5 ICT uitdagingen voor MKB bedrijven

Wij hebben in een blog 5 ICT uitdagingen beschreven waar het MKB mee te maken heeft. De volgende onderwerpen komen daarin aan de orde:

1. ICT Security op orde krijgen en houden

2. Modernisatie en adoptie

3. Kostenbeheersing

4. Te weinig technische kennis/capaciteit in huis

5. Modern en aantrekkelijk zijn voor de jongere generaties

Een greep uit onze klantenkring:

Het MKB profiteert bij VBVB ICT van:

Hoog gekwalificeerde medewerkers

Een ICT-er is nooit uitgeleerd want de techniek snelt voort. Onze techneuten houden hun kennis daarom bij door het volgen van cursussen en het halen van certificaten.

Altijd de modernste ICT oplossingen

Met de innovatieve diensten van Microsoft ben je altijd verzekerd van de nieuwste apps en de nieuwste functionaliteiten.

Goed bereikbare Servicedesk

Onze collega’s van de servicedesk zitten op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur voor je klaar. Avond en weekend hulp is ook mogelijk.

Strakke projectplanning

Onze jarenlange ervaring helpt ons om projecten strak te plannen. Dat is voor iedereen effectief en kosten-efficiënt.

Je eigen ICT contactpersoon

Wel zo prettig om een direct contactpersoon te hebben voor al je ICT-zaken. Dat voorkomt “van-het-kastje-naar-de-muur” situaties.

Eerlijk en onafhankelijk advies

Wij zijn niet gebonden aan specifieke leveranciers en we zoeken samen met jou naar oplossingen waar je ook echt iets aan hebt. Ook op de langere termijn.

VBVB Modern workplace: de next generation werkplek

MKB in de Cloud

De VBVB Modern Workplace is speciaal ontworpen om MKB-bedrijven – van klein tot groot – te voorzien van een perfect functionerende werkplek in de Cloud, die goed beveiligd is en die voorzien is van de laatste technologische snufjes en apps van Microsoft. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk!

download hier de brochure