Zakelijke telefonie

Telefonie en Internet van VBVB

Voor Telefonie en Internet oplossingen ben je als MKB-er bij VBVB aan het juiste adres. Wij stellen op basis van jouw wensen en behoeften de optimale set samen: vast, mobiel of een combinatie van deze twee, vast mobiel integratie.

VoIP telefonie

De afkorting staat voor Voice Over IP, kortgezegd bellen over internet. Dit kan met je eigen telefooncentrale, een centrale van ons of een hosted centrale.

Vaste telefonie:

Dit betekent vast bellen zoals je gewend bent maar dan goedkoper en met een aantal andere voordelen waaronder gebruik van onze goed bereikbare Servicedesk.

Mobiele telefonie

Een breed assortiment aan mobiele diensten: sim-only, alleen belminuten, alleen data via je eigen centrale of hosted. Ook kunnen wij zorgen voor een volledige vast-mobiel integratie.

Vast-mobiel integratie

Bij vast-mobiel integratie worden mobiele telefoons gekoppeld aan je telefooncentrale. Profiteren dus van alle functionaliteiten van je hosted telefooncentrale op je mobiele telefoon. Voorbeelden hiervan zijn: mogelijkheid van wachtrijen, doorverbinden met verkorte doorkiesnummers, uitbellen met het vaste nummer van je bedrijf, instellen van je bereikbaarheid.

Verder levert VBVB internetlijnen en kunnen wij helpen met het beveiligen van je website middels een SSL certificaat.

Overstappen op Telefonie en Internet van VBVB?

Overstappen op een van onze telefonie of internet oplossingen is makkelijk en verloopt probleemloos. Wij nemen je namelijk alle zorg uit handen. We beginnen meestal met het overnemen van de huidige contracten en laten je zodra deze aflopen, geruisloos overgaan op onze eigen service. Het gebruikersgemak en de persoonlijke service ontvang je vanaf het moment dat je besluit met ons in zee te gaan.

VBVB Modern workplace: de next generation werkplek

Zijn jullie klaar voor de volgende stap?

De VBVB Modern Workplace is speciaal ontworpen om MKB-bedrijven en nonprofits te voorzien van een perfect functionerende werkplek in de Cloud, die goed beveiligd is en die voorzien is van de laatste technologische snufjes en apps van Microsoft. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk!

Download de brochure

VoIP telefonie voor het MKB:

Complete telefonie-oplossing tegen lage kosten

VoIP is de technologie waarmee gesprekken over een datanetwerk worden verzonden met gebruikmaking van het Internetprotocol. Dus bellen over je eigen netwerk, het Internet of een combinatie hiervan. In feite is deze technologie een koppeling tussen telefonie en automatisering die tot ongekende mogelijkheden leidt voor de verbetering van de communicatie en efficiënter maken van je bedrijfsprocessen.

Deze oplossingen leveren je in ieder geval besparingen op je bel- en abonnementskosten. Maar afhankelijk van de gekozen oplossing kunnen ook aanzienlijke besparingen worden gerealiseerd op beheerskosten. Daarnaast kan de effectiviteit van de communicatie flink verbeteren. Bovendien ben je veel beter bereikbaar en kun je de flexibiliteit van je bedrijf verhogen.

Welke oplossing precies het beste bij jouw bedrijf past, is sterk afhankelijk van je situatie, je behoefte en je huidige wijze van telefoneren. Wij informeren je hier graag over in een persoonlijk gesprek!

VoIP oplossingen van VBVB

Hosted VoIP

Hosted VoIP is hét moderne alternatief voor een traditionele telefooncentrale. Voor verreweg het grootste deel van de MKB-ers zal dit de meest ideale en kosten efficiënte oplossing zijn.

VoIP Gateway

De Gateway is een oplossing speciaal geschikt voor bedrijven die een telefooncentrale hebben die nog prima voldoet, maar wel nog ouderwets analoog of via ISDN werkt.

Welke oplossing past het best bij jou? We kijken graag samen naar de beste oplossing voor jouw onderneming.

Voordelen van Hosted VoIP

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle ICT Diensten

Managed services

Managed services

Managed Services betekent dat wij je de zorg voor jouw ICT omgeving geheel uit handen nemen tegen een vast maandelijks tarief per gebruiker. Ons motto hierbij is: Voorkomen is beter dan genezen!

Systeembeheer

Systeembeheer

Systeembeheer van VBVB betekent service bij jou op locatie op basis van een vooraf afgesproken heldere takenset. Je kunt bij ons voor periodiek preventief systeembeheer een overeenkomst afsluiten.
insinspiratiesessie microsoft 365

Consultancy & ICT Advies

insinspiratiesessie microsoft 365

Consultancy & ICT Advies

Wij hebben de beste èn de leukste consultants die je helder, professioneel en persoonlijk advies geven over de mogelijke oplossingen voor je bedrijf. Altijd met het belang en behoefte van jouw bedrijf in gedachte.

Second opinion voor je ICT

Second opinion voor je ICT

Hoop je op een ICT-oplossing die betere mogelijkheden geeft om te ondernemen? Dan wordt het tijd om een second opinion te vragen bij een specialist op het gebied van ICT bij MKB bedrijven: VBVB ICT!

Hardware, software en licenties

Hardware, software en licenties

VBVB beschikt over specialisten die getraind en gecertificeerd zijn in software licenties. Met een zorgvuldig samengesteld licentiebeleid zijn misschien wel de grootste voordelen te halen binnen de ICT.
ict servicedesk

Zakelijke telefonie

ict servicedesk

Zakelijke telefonie

Voor Telefonie en Internet oplossingen ben je als MKB-er bij VBVB aan het juiste adres.

Internetlijnen

Internetlijnen

Zakelijk internet is niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. VBVB ICT levert zakelijke internetlijnen aan haar telefonie klanten en haar VoIP klanten.