Consultancy & ICT Advies

Hoogwaardig ICT advies & consultancy

Ben je op zoek naar een partij die je ICT advies kan geven? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben steengoeie èn vriendelijke consultants. Zij kunnen je helder, professioneel en persoonlijk ICT advies geven over de mogelijke oplossingen voor je bedrijf. Altijd met het belang en behoefte van jouw bedrijf in gedachte.

VBVB ICT Consultancy & Advies zorgt voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, organisatiestructuren en communicatie bij onze klanten. We opereren hierbij op het snijvlak van organisatie en technologie. Ofwel: we overbruggen de kloof tussen management en IT.

ICT consultancy

ICT Advies nodig? Laten we een kopje koffie drinken!

ICT Advies en Consutancy

ICT advies op hoog niveau

Naast hoog opgeleide en ervaren sales mensen, beschikt VBVB over de beste ICT consultants. Met veel ervaring binnen non-profit organisaties en MKB-bedrijven, met Microsoft certificaten op zak en met een flinke dosis enthousiasme staan onze consultants klaar om voor jou aan de slag te gaan.

Kenmerkend voor onze consultants is verder dat ze zowel specialist als generalist zijn. Ze hebben up-to-date kennis op hun eigen vakgebied, op organisatorisch gebied en daarnaast hoogstwaarschijnlijk ook binnen jouw branche.

Met een vooraf gedefinieerde vraagstelling geven zij een resultaatgericht en gedegen advies. Op die manier combineert VBVB vaktechnische, organisatorische en branchekarakteristieken zaken waardoor je ook echt iets aan het advies hebt.

Bij VBVB werken we op een standaard manier. Dat maakt de overdracht tussen de verschillende consultants makkelijk. Toch vinden we het van groot belang om niet steeds een ander persoon te sturen. En daarom krijg je van ons altijd een vaste consultant. Dus zo blijft de opgedane kennis gewaarborgd en dat scheelt tijd! 

Dus heb je ICT advies nodig? Laten we dan eens een kopje koffie drinken!

VBVB Modern workplace: de next generation werkplek

Zijn jullie klaar voor de volgende stap?

De VBVB Modern Workplace is speciaal ontworpen om MKB-bedrijven en nonprofits te voorzien van een perfect functionerende werkplek in de Cloud, die goed beveiligd is en die voorzien is van de laatste technologische snufjes en apps van Microsoft. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk!

Download de brochure

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle ICT Diensten

Managed services

Managed services

Managed Services betekent dat wij je de zorg voor jouw ICT omgeving geheel uit handen nemen tegen een vast maandelijks tarief per gebruiker. Ons motto hierbij is: Voorkomen is beter dan genezen!

Systeembeheer

Systeembeheer

Systeembeheer van VBVB betekent service bij jou op locatie op basis van een vooraf afgesproken heldere takenset. Je kunt bij ons voor periodiek preventief systeembeheer een overeenkomst afsluiten.
insinspiratiesessie microsoft 365

Consultancy & ICT Advies

insinspiratiesessie microsoft 365

Consultancy & ICT Advies

Wij hebben de beste èn de leukste consultants die je helder, professioneel en persoonlijk advies geven over de mogelijke oplossingen voor je bedrijf. Altijd met het belang en behoefte van jouw bedrijf in gedachte.

Second opinion voor je ICT

Second opinion voor je ICT

Hoop je op een ICT-oplossing die betere mogelijkheden geeft om te ondernemen? Dan wordt het tijd om een second opinion te vragen bij een specialist op het gebied van ICT bij MKB bedrijven: VBVB ICT!

Hardware, software en licenties

Hardware, software en licenties

VBVB beschikt over specialisten die getraind en gecertificeerd zijn in software licenties. Met een zorgvuldig samengesteld licentiebeleid zijn misschien wel de grootste voordelen te halen binnen de ICT.
ict servicedesk

Zakelijke telefonie

ict servicedesk

Zakelijke telefonie

Voor Telefonie en Internet oplossingen ben je als MKB-er bij VBVB aan het juiste adres.

Internetlijnen

Internetlijnen

Zakelijk internet is niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. VBVB ICT levert zakelijke internetlijnen aan haar telefonie klanten en haar VoIP klanten.