Consultancy & Advies

Hoogwaardige ICT consultancy

Wij hebben de beste èn de leukste consultants die je helder, professioneel en persoonlijk advies geven over de mogelijke oplossingen voor je bedrijf. Altijd met het belang en behoefte van jouw bedrijf in gedachte.

VBVB ICT Consultancy & Advies zorgt voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, organisatiestructuren en communicatie bij onze klanten. We opereren hierbij op het snijvlak van organisatie en technologie. Ofwel: we overbruggen de kloof tussen management en IT.

ICT consultancy

ICT consultancy op hoog niveau

Naast hoog opgeleide en ervaren sales mensen, beschikt VBVB over de beste ICT consultants. Met veel ervaring binnen non-profit organisaties en MKB-bedrijven, met Microsoft certificaten op zak en met een flinke dosis enthousiasme staan onze consultants klaar om voor jou aan de slag te gaan.

Kenmerkend voor onze consultants is verder dat ze zowel specialist als generalist zijn. Ze hebben up-to-date kennis op hun eigen vakgebied, op organisatorisch gebied en daarnaast hoogstwaarschijnlijk ook binnen jouw branche.

Met een vooraf gedefinieerde vraagstelling geven zij een resultaatgericht en gedegen advies. Op die manier combineert VBVB vaktechnische, organisatorische en branchekarakteristieken zaken waardoor je ook echt iets aan het advies hebt.

Bij VBVB werken we op een standaard manier. Dat maakt de overdracht tussen de verschillende consultants makkelijk. Toch vinden we het van groot belang om niet steeds een ander persoon te sturen. En daarom krijg je van ons altijd een vaste consultant. Dus zo blijft de opgedane kennis gewaarborgd en dat scheelt tijd! 

Meer over VBVB?

Advies of ondersteuning nodig?

VBVB ICT helpt je het maximale uit jouw software, hardware en organisatie te halen. Goede kantoorautomatisering is tenslotte een must voor iedere organisatie. Met onze expertise helpen wij ondernemers zorgeloos ondernemen. Altijd en overal. Of het nu gaat om een netwerkoplossing voor een bedrijf met 300 werkplekken of een configuratie voor een bedrijf met 10 medewerkers. Voor kantoorautomatisering, systeembeheer, Cloud & ICT diensten heeft VBVB altijd een passende oplossing.

Download onze brochure

Gebruik onderstaand formulier om onze brochure “Jouw afdeling automatisering op afstand” te downloaden.

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle ICT Diensten