Hardware, software en licenties

Hardware, software en licenties van VBVB

VBVB beschikt over specialisten die getraind en gecertificeerd zijn in software licenties. Met een zorgvuldig samengesteld licentiebeleid zijn misschien wel de grootste voordelen te halen binnen de ICT. Zowel direct in de aanschaf als tijdens het beheer. Samen bekijken we welke licentie het beste past bij jouw bedrijfsvoering. Daarbij speelt een belangrijke vraag: waar staat je nu en waar wil je naar toe?

VBVB wil graag ècht onafhankelijk advies kunnen geven en verbindt zich daarom niet exclusief aan hardware of software leveranciers. 

Software en licenties

Onze medewerkers zijn getraind tot specialisten met betrekking tot de software van de volgende leveranciers: Microsoft, Apple, McAfee, Symantec, VMware, Citrix, Adobe, AccountView en Unifi.

VBVB Modern workplace: de next generation werkplek

Zijn jullie klaar voor de volgende stap?

De VBVB Modern Workplace is speciaal ontworpen om MKB-bedrijven en nonprofits te voorzien van een perfect functionerende werkplek in de Cloud, die goed beveiligd is en die voorzien is van de laatste technologische snufjes en apps van Microsoft. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk!

Download de brochure

Licentie Nulmeting: onnodige licenties kunnen weg

Veel bedrijven hebben ‘spooklicenties’, die zijn er nog wel maar die zijn eigenlijk niet meer nodig. Andere licenties zijn aan vervanging toe omdat er betere alternatieven voor in de plaats zijn gekomen. Zonde! VBVB kan een licentie Nulmeting uitvoeren. Daarbij wordt in een duidelijke rapportage aangegeven welke licenties er nu zijn en hoe deze worden gebruikt. Uiteraard worden alle mogelijke verbeteringen geadviseerd voor nu en later.

Onze Nulmeting geeft je de zekerheid dat je alleen betaalt voor werkelijk gebruik en dat je toch volgens de geldende regels aan het werk bent. Het liefst tegen een lagere prijs.

Hardware

Het leveren van hardware is voor ons geen core business, maar een additionele dienstverlening. VBVB wil graag optimaal onafhankelijk blijven in ons advies. Daarom hebben wij geen vaste hardware leveranciers. Uiteraard hebben we wel goede relaties met onze leveranciers, we zijn alleen geen dedicated verkopers van specifieke merken.

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle ICT Diensten

Managed services

Managed services

Managed Services betekent dat wij je de zorg voor jouw ICT omgeving geheel uit handen nemen tegen een vast maandelijks tarief per gebruiker. Ons motto hierbij is: Voorkomen is beter dan genezen!

Systeembeheer

Systeembeheer

Systeembeheer van VBVB betekent service bij jou op locatie op basis van een vooraf afgesproken heldere takenset. Je kunt bij ons voor periodiek preventief systeembeheer een overeenkomst afsluiten.
insinspiratiesessie microsoft 365

Consultancy & ICT Advies

insinspiratiesessie microsoft 365

Consultancy & ICT Advies

Wij hebben de beste èn de leukste consultants die je helder, professioneel en persoonlijk advies geven over de mogelijke oplossingen voor je bedrijf. Altijd met het belang en behoefte van jouw bedrijf in gedachte.

Second opinion voor je ICT

Second opinion voor je ICT

Hoop je op een ICT-oplossing die betere mogelijkheden geeft om te ondernemen? Dan wordt het tijd om een second opinion te vragen bij een specialist op het gebied van ICT bij MKB bedrijven: VBVB ICT!

Hardware, software en licenties

Hardware, software en licenties

VBVB beschikt over specialisten die getraind en gecertificeerd zijn in software licenties. Met een zorgvuldig samengesteld licentiebeleid zijn misschien wel de grootste voordelen te halen binnen de ICT.
ict servicedesk

Zakelijke telefonie

ict servicedesk

Zakelijke telefonie

Voor Telefonie en Internet oplossingen ben je als MKB-er bij VBVB aan het juiste adres.

Internetlijnen

Internetlijnen

Zakelijk internet is niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. VBVB ICT levert zakelijke internetlijnen aan haar telefonie klanten en haar VoIP klanten.