Hardware, software en licenties

Hardware, software en licenties van VBVB

VBVB beschikt over specialisten die getraind en gecertificeerd zijn in software licenties. Met een zorgvuldig samengesteld licentiebeleid zijn misschien wel de grootste voordelen te halen binnen de ICT. Zowel direct in de aanschaf als tijdens het beheer. Samen bekijken we welke licentie het beste past bij jouw bedrijfsvoering. Daarbij speelt een belangrijke vraag: waar staat je nu en waar wil je naar toe?

VBVB wil graag ècht onafhankelijk advies kunnen geven en verbindt zich daarom niet exclusief aan hardware of software leveranciers. 

Software en licenties

Onze medewerkers zijn getraind tot specialisten met betrekking tot de software van de volgende leveranciers: Microsoft, Apple, McAfee, Symantec, VMware, Citrix, Adobe, AccountView en Unifi.

Meer over VBVB?

Advies of ondersteuning nodig?

VBVB ICT helpt je het maximale uit jouw software, hardware en organisatie te halen. Goede kantoorautomatisering is tenslotte een must voor iedere organisatie. Met onze expertise helpen wij ondernemers zorgeloos ondernemen. Altijd en overal. Of het nu gaat om een netwerkoplossing voor een bedrijf met 300 werkplekken of een configuratie voor een bedrijf met 10 medewerkers. Voor kantoorautomatisering, systeembeheer, Cloud & ICT diensten heeft VBVB altijd een passende oplossing.

Download onze brochure

Gebruik onderstaand formulier om onze brochure “Jouw afdeling automatisering op afstand” te downloaden.

Licentie Nulmeting: onnodige licenties kunnen weg

Veel bedrijven hebben ‘spooklicenties’, die zijn er nog wel maar die zijn eigenlijk niet meer nodig. Andere licenties zijn aan vervanging toe omdat er betere alternatieven voor in de plaats zijn gekomen. Zonde! VBVB kan een licentie Nulmeting uitvoeren. Daarbij wordt in een duidelijke rapportage aangegeven welke licenties er nu zijn en hoe deze worden gebruikt. Uiteraard worden alle mogelijke verbeteringen geadviseerd voor nu en later.

Onze Nulmeting geeft je de zekerheid dat je alleen betaalt voor werkelijk gebruik en dat je toch volgens de geldende regels aan het werk bent. Het liefst tegen een lagere prijs.

Hardware

Het leveren van hardware is voor ons geen core business, maar een additionele dienstverlening. VBVB wil graag optimaal onafhankelijk blijven in ons advies. Daarom hebben wij geen vaste hardware leveranciers. Uiteraard hebben we wel goede relaties met onze leveranciers, we zijn alleen geen dedicated verkopers van specifieke merken.

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle ICT Diensten