Microsoft Azure

Waarom Microsoft Azure?

Microsoft Azure is een zeer toekomstbestendig Cloud platform.

Een groot voordeel van Microsoft Azure is dat je geen server en dus ook geen serverruimte meer hoeft te onderhouden. Dat scheelt gedoe en kosten. Daarnaast kunnen servers eenvoudig worden opgeschaald en afgeschaald. Betalen gaat per maand zodat grote investeringen vooraf niet meer nodig zijn.

Het Microsoft Azure Cloud platform stelt een ondernemer daarnaast in staat om applicaties en bijvoorbeeld databases te blijven gebruiken ook als deze nog niet als SaaS applicatie worden geleverd. Ook open-source technologieën worden ondersteund; je kunt dus de hulpmiddelen en technologieën van jouw voorkeur blijven gebruiken.

Microsoft Azure is goed te combineren met Microsoft 365 en de VBVB Modern Workplace. En is ook uitstekend geschikt voor hybride omgevingen.

Een uitgebreid Cloud platform dus waarbij de mogelijkheden oneindig zijn. Of je nu aan de slag wil met IoT, AI of Machine Learning of dat je gewoon af wil van je serverpark. Het kan allemaal.

3 redenen om te kiezen voor het Azure Cloud platform:

Azure cloud platform

Microsoft Azure Cloud platform: geschikt voor iedereen?

Over het algemeen komt Azure pas echt om de hoek kijken bij grotere ondernemingen die op zoek zijn naar een fase tussen traditionele en moderne ICT. We noemen deze fase in de ICT ook wel hybride.

VBVB heeft sinds 1996 ervaring met het opzetten en onderhouden van traditionele ICT-omgevingen maar heeft de ontwikkeling naar de Cloud vanaf het begin op de voet gevolgd. Sinds tien jaar helpen wij onze klanten dan ook al met cloudoplossingen.  We hebben daardoor een groot team met gecertificeerde techneuten dat gewend is om zowel in traditionele als in moderne ICT-omgevingen te werken.

Dat maakt VBVB de ideale ICT-partner om dit soort hybride oplossingen te realiseren.

Microsoft Azure: de voordelen

Het Azure Cloud platorm biedt vele voordelen voor organisaties. Omdat het een Cloudoplossing van Microsoft is, combineert het uitstekend met andere Microsoft diensten zoals bijvoorbeeld Microsoft 365.

VBVB Modern workplace: de next generation werkplek

Zijn jullie klaar voor de volgende stap?

De VBVB Modern Workplace is speciaal ontworpen om MKB-bedrijven en nonprofits te voorzien van een perfect functionerende werkplek in de Cloud, die goed beveiligd is en die voorzien is van de laatste technologische snufjes en apps van Microsoft. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk!

Download de brochure

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle Cloud Diensten

duurzame ict

Modern Workplace

De Modern Workplace betekent werken waar je maar wilt, met elk gewenst apparaat en op elk gewenst platform. Flexibiliteit ten top dus en ideaal voor thuiswerken, onderweg of bijvoorbeeld bij een klant.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een abonnementsdienst van Microsoft die speciaal is ontworpen voor het MKB. Het is een alles-in-1 pakket en de nummer één Cloud oplossing voor MKB-bedrijven op dit moment.

VBVB Back-up365

Back-up 365 zorgt ervoor dat er altijd een back-up is van de gegevens die u aan de cloud toevertrouwd. E-mails, bestanden, Sharepoint en Teams data worden veilig opgeslagen.

Microsoft Azure

Microsoft Azure stelt een ondernemer daarnaast in staat om applicaties en bijvoorbeeld databases te blijven gebruiken ook als deze nog niet als SaaS applicatie worden geleverd.
Microsoft Security

Microsoft ICT Security

Altijd en overal toegang tot je data en bestanden. Dat klinkt heel goed, maar het werkt alleen als de beveiliging wordt gewaarborgd. Niemand ontkomt aan gerichte en of algemene aanvallen. Onze Microsoft security experts kijken graag met je mee.