Microsoft Azure

Waarom Microsoft Azure?

Microsoft Azure is een zeer toekomstbestendig Cloud platform.

Een groot voordeel van Microsoft Azure is dat je geen server en dus ook geen serverruimte meer hoeft te onderhouden. Dat scheelt gedoe en kosten. Daarnaast kunnen servers eenvoudig worden opgeschaald en afgeschaald. Betalen gaat per maand zodat grote investeringen vooraf niet meer nodig zijn.

Microsoft Azure stelt een ondernemer daarnaast in staat om applicaties en bijvoorbeeld databases te blijven gebruiken ook als deze nog niet als SaaS applicatie worden geleverd. Ook open-source technologieën worden ondersteund; je kunt dus de hulpmiddelen en technologieën van jouw voorkeur blijven gebruiken.

Microsoft Azure is goed te combineren met Microsoft 365 en de VBVB Modern Workplace. En is ook uitstekend geschikt voor hybride omgevingen.

Een uitgebreid Cloud platform dus waarbij de mogelijkheden oneindig zijn. Of je nu aan de slag wil met IoT, AI of Machine Learning of dat je gewoon af wil van je serverpark. Het kan allemaal.

Microsoft Azure: geschikt voor iedereen?

Over het algemeen komt Azure pas echt om de hoek kijken bij grotere ondernemingen die op zoek zijn naar een fase tussen traditionele en moderne ICT. We noemen deze fase in de ICT ook wel hybride.

VBVB heeft sinds 1996 ervaring met het opzetten en onderhouden van traditionele ICT-omgevingen maar heeft de ontwikkeling naar de Cloud vanaf het begin op de voet gevolgd. Sinds tien jaar helpen wij onze klanten dan ook al met cloudoplossingen.  We hebben daardoor een groot team met gecertificeerde techneuten dat gewend is om zowel in traditionele als in moderne ICT-omgevingen te werken.

Dat maakt VBVB de ideale ICT-partner om dit soort hybride oplossingen te realiseren.

Microsoft Azure: de voordelen

VBVB Modern workplace: de next generation werkplek

Klaar voor de volgende stap?

De VBVB Modern Workplace is speciaal ontworpen om MKB-bedrijven – van klein tot groot – te voorzien van een perfect functionerende werkplek in de Cloud, die goed beveiligd is en die voorzien is van de laatste technologische snufjes en apps van Microsoft. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk!

Download onze brochure

Gebruik onderstaand formulier om onze brochure over de VBVB Modern Workplace te downloaden.

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle Cloud Diensten