Modern Workplace

De VBVB Modern Workplace

De VBVB Modern Workplace is een complete digitale werkplek die volledig is gebaseerd op Microsoft 365, aangevuld met onze eigen ICT Security diensten, Back-up en Managed Services..

De Modern Workplace betekent werken waar je maar wilt, met elk gewenst apparaat en op elk gewenst platform. Flexibiliteit ten top dus en ideaal voor thuiswerken, onderweg of bijvoorbeeld bij een klant.

Deze Modern Workplace bevat verder alle bekende en populaire Office-applicaties aangevuld met tal van andere apps die de productiviteit, communicatie en de samenwerking binnen je bedrijf echt kunnen verbeteren. Een goed bijvoorbeeld daarvan is Microsoft Teams: een chatbased app die de interne en externe communicatie een enorme boost geeft.

Bovendien is de Modern Workplace uitgerust met de uitstekende en actuele beveiliging die tegenwoordig noodzakelijk is, vooral bij het werken in de Cloud.

Managed services

Wil je erachter komen hoe de VBVB Modern Workplace bij jouw bedrijf er in de praktijk uitziet? Boek dan bij ons een Inspiratiesessie met een van onze Cloud consultants.

Effectief en veilig in de Cloud met de VBVB Modern Workplace

Met de VBVB Modern Workplace zorg je ervoor dat je medewerkers de juiste tools en technologie tot hun beschikking hebben. Daarmee voorkom je de reële risico’s van “shadow IT” zoals:

  • Minder efficiëntie door een gebrek aan een eenduidig systeem.
  • Blootstelling aan ernstige veiligheidsrisico’s zoals malware, ransomware, identiteitsdiefstal en datalekken.
 

De Modern Workplace lost al die problemen op tegen een hele scherpe kostprijs, zonder dat hier grote investeringen voor nodig zijn. Het biedt een veilige en prettige werkomgeving met technologie die voorheen alleen voor grotere bedrijven beschikbaar was.

Door het innovatieve karakter van Microsoft worden de vele beschikbare apps ook constant verbeterd en uitgebreid in functionaliteit. Altijd de modernste technologische oplossingen tot uw beschikking!

Bovendien zorgt het voor meer medewerkerstevredenheid, beter teamwork, betere communicatie en een verhoogde productiviteit.

VBVB Modern workplace: de next generation werkplek

Zijn jullie klaar voor de volgende stap?

De VBVB Modern Workplace is speciaal ontworpen om MKB-bedrijven en nonprofits te voorzien van een perfect functionerende werkplek in de Cloud, die goed beveiligd is en die voorzien is van de laatste technologische snufjes en apps van Microsoft. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk!

Download de brochure

Modern Workplace is inclusief Microsoft Security

Microsoft 365 Security in de Modern Workplace zorgt ervoor dat je de juiste technologie ter beschikking krijgt om je organisatie te beschermen tegen aanvallen die komen van buiten èn van binnen. Elke onderneming heeft zo zijn eigen specifieke wensen. Door de flexibiliteit van Microsoft Security is er voor elk specifiek geval een veilige oplossing beschikbaar.

Security staat torenhoog in het vaandel bij Microsoft. De huidige normen en standaarden voor ICT veiligheid zijn letterlijk omhoog gegaan door de innovatieve technieken die Microsoft hiervoor heeft ontwikkeld.

Onze Microsoft gecertificeerde consultants vertellen je er graag meer over.

Alle voordelen op een rijtje:

roadmap migratie naar de cloud

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle Cloud Diensten

duurzame ict

Modern Workplace

De Modern Workplace betekent werken waar je maar wilt, met elk gewenst apparaat en op elk gewenst platform. Flexibiliteit ten top dus en ideaal voor thuiswerken, onderweg of bijvoorbeeld bij een klant.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een abonnementsdienst van Microsoft die speciaal is ontworpen voor het MKB. Het is een alles-in-1 pakket en de nummer één Cloud oplossing voor MKB-bedrijven op dit moment.

VBVB Back-up365

Back-up 365 zorgt ervoor dat er altijd een back-up is van de gegevens die u aan de cloud toevertrouwd. E-mails, bestanden, Sharepoint en Teams data worden veilig opgeslagen.

Microsoft Azure

Microsoft Azure stelt een ondernemer daarnaast in staat om applicaties en bijvoorbeeld databases te blijven gebruiken ook als deze nog niet als SaaS applicatie worden geleverd.
Microsoft Security

Microsoft ICT Security

Altijd en overal toegang tot je data en bestanden. Dat klinkt heel goed, maar het werkt alleen als de beveiliging wordt gewaarborgd. Niemand ontkomt aan gerichte en of algemene aanvallen. Onze Microsoft security experts kijken graag met je mee.