Modern Workplace

De VBVB Modern Workplace

De VBVB Modern Workplace is een digitale werkplek is volledig gebaseerd op Microsoft 365.

De Modern Workplace betekent werken waar je maar wilt, met elk gewenst apparaat en op elk gewenst platform. Flexibiliteit ten top dus en ideaal voor thuiswerken, onderweg of bijvoorbeeld bij een klant.

Deze Modern Workplace bevat verder alle bekende en populaire Office-applicaties aangevuld met tal van andere apps die de productiviteit, communicatie en de samenwerking binnen je bedrijf echt kunnen verbeteren. Een goed bijvoorbeeld daarvan is Microsoft Teams: een chatbased app die de interne en externe communicatie een enorme boost geeft.

Bovendien is de Modern Workplace uitgerust met de uitstekende en actuele beveiliging die tegenwoordig noodzakelijk is, vooral bij het werken in de Cloud.

online werkplekken

Effectief en veilig in de Cloud met de VBVB Modern Workplace

Met de VBVB Modern Workplace zorg je ervoor dat je medewerkers de juiste tools en technologie tot hun beschikking hebben. Daarmee voorkom je de reële risico’s van “shadow IT” zoals:

  • Minder efficiëntie door een gebrek aan een eenduidig systeem.
  • Blootstelling aan ernstige veiligheidsrisico’s zoals malware, ransomware, identiteitsdiefstal en datalekken.
 

De Modern Workplace lost al die problemen op tegen een hele scherpe kostprijs, zonder dat hier grote investeringen voor nodig zijn. Het biedt een veilige en prettige werkomgeving met technologie die voorheen alleen voor grotere bedrijven beschikbaar was.

Door het innovatieve karakter van Microsoft worden de vele beschikbare apps ook constant verbeterd en uitgebreid in functionaliteit. Altijd de modernste technologische oplossingen tot uw beschikking!

Bovendien zorgt het voor meer medewerkerstevredenheid, beter teamwork, betere communicatie en een verhoogde productiviteit.

Meer over VBVB?

Advies of ondersteuning nodig?

VBVB ICT helpt je het maximale uit jouw software, hardware en organisatie te halen. Goede kantoorautomatisering is tenslotte een must voor iedere organisatie. Met onze expertise helpen wij ondernemers zorgeloos ondernemen. Altijd en overal. Of het nu gaat om een netwerkoplossing voor een bedrijf met 300 werkplekken of een configuratie voor een bedrijf met 10 medewerkers. Voor kantoorautomatisering, systeembeheer, Cloud & ICT diensten heeft VBVB altijd een passende oplossing.

Download onze brochure

Gebruik onderstaand formulier om onze brochure “Jouw afdeling automatisering op afstand” te downloaden.

Modern Workplace is inclusief Microsoft Security

Microsoft 365 Security in de Modern Workplace zorgt ervoor dat je de juiste technologie ter beschikking krijgt om je organisatie te beschermen tegen aanvallen die komen van buiten èn van binnen. Elke onderneming heeft zo zijn eigen specifieke wensen. Door de flexibiliteit van Microsoft Security is er voor elk specifiek geval een veilige oplossing beschikbaar.

Security staat torenhoog in het vaandel bij Microsoft. De huidige normen en standaarden voor ICT veiligheid zijn letterlijk omhoog gegaan door de innovatieve technieken die Microsoft hiervoor heeft ontwikkeld.

Onze Microsoft gecertificeerde consultants vertellen je er graag meer over.

Alle voordelen op een rijtje:

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle Cloud Diensten