Branches waarbinnen wij werken

ICT bij het MKB: inrichting, beveiliging, beheer, support.

Wij bedienen MKB bedrijven uit verschillende branches waaronder zakelijke dienstverlening, detailhandel en hospitality.

Dagelijks ontzorgen wij hen met onze fullservice ICT dienstverlening.

En fullservice betekent ook fullservice. Dus op het gebied van ICT kunnen wij alles voor je inregelen, beheren en beveiligen. Wij helpen MKB-ers met:

Groot in ICT bij de Culturele Sector

Onze culturele klantenkring spreidt zich onder ander uit over cultuurverzamelgebouwen, poppodia, theaters, festivals, musea, gezelschappen en meer.

Daardoor zijn wij goed bekend met locaties met een belangrijke publieksfunctie en een vaak complexe mix van ICT onderdelen.

Wij werken onder andere voor:

Onze klanten profiteren bij VBVB ICT van:

Hoog gekwalificeerde medewerkers

Een ICT-er is nooit uitgeleerd want de techniek snelt voort. Onze techneuten houden hun kennis daarom bij door het volgen van cursussen en het halen van certificaten.

Altijd de modernste ICT oplossingen

Met de innovatieve diensten van Microsoft ben je altijd verzekerd van de nieuwste apps en de nieuwste functionaliteiten.

Goed bereikbare Servicedesk

Onze collega’s van de servicedesk zitten op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur voor je klaar. Avond en weekend hulp is ook mogelijk.

Strakke projectplanning

Onze jarenlange ervaring helpt ons om projecten strak te plannen. Dat is voor iedereen effectief en kosten-efficiënt.

Je eigen ICT contactpersoon

Wel zo prettig om een direct contactpersoon te hebben voor al je ICT-zaken. Dat voorkomt “van-het-kastje-naar-de-muur” situaties.

Eerlijk en onafhankelijk advies

Wij zijn niet gebonden aan specifieke leveranciers en we zoeken samen met jou naar oplossingen waar je ook echt iets aan hebt. Ook op de langere termijn.