ICT Diensten voor MKB'ers in Amsterdam e.o. - VBVB

ICT Diensten

Jarenlange ervaring

ICT Dienstverlening voor elke MKB-er

ICT dienstverlening is onze ‘core business’. En dat is al zo sinds 1996. Sindsdien is er veel veranderd. De techniek snelt voort en de afhankelijkheid van ICT is steeds verder toegenomen. Voor jou betekent dit aan de ene kant vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Aan de andere kant wordt het steeds belangrijker om een perfect presterende ICT omgeving te hebben. Daarnaast een optimale afstemming op jouw behoefte èn budget.

ICT diensten amsterdam

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle ICT Diensten

Download de infographic

Benieuwd hoe Microsoft 365 helpt bij het beveiligen van gegevens?

Geen blabla maar no-nonsense

ICT gewoon goed geregeld

Haperende computersystemen zijn de schrik van elke ondernemer. En terecht want het kost gewoon geld! Het belang van goede ICT dienstverlening is dus groot. Als je (gedeeltelijk) de kennis en/of de tijd mist om jouw ICT zelf perfect te regelen, nemen wij die zorg graag van je over. Daarbij gaan wij altijd uit van jouw wensen, behoeften en budget. Samen zoeken we naar de optimale ICT oplossingen voor jouw bedrijf. Wij zijn pas tevreden als jouw ICT gewoon goed is geregeld!

Hier houden wij rekening mee

De ICT dienstverlening van VBVB kenmerkt zich door

Hoog gekwalificeerde medewerkers

Een ICT-er is nooit uitgeleerd want de techniek snelt voort. Onze techneuten houden hun kennis daarom bij door het volgen van cursussen en het halen van certificaten.

Altijd de modernste ICT oplossingen

Met de innovatieve diensten van Microsoft ben je altijd verzekerd van de nieuwste apps en de nieuwste functionaliteiten.

Goed bereikbare Servicedesk

Onze collega’s van de servicedesk zitten op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur voor je klaar. Avond en weekend hulp is ook mogelijk.

Strakke projectplanning

Onze jarenlange ervaring helpt ons om projecten strak te plannen. Dat is voor iedereen effectief en kosten-efficiënt.

Je eigen ICT contactpersoon

Wel zo prettig om een direct contactpersoon te hebben voor al je ICT-zaken. Dat voorkomt “van-het-kastje-naar-de-muur” situaties.

Eerlijk en onafhankelijk advies

Wij zijn niet gebonden aan specifieke leveranciers en we zoeken samen met jou naar oplossingen waar je ook echt iets aan hebt. Ook op de langere termijn.

Lees hun verhalen

Wat anderen vinden