Microsoft 365

Wat is Microsoft 365 nou precies?

Microsoft 365 is een abonnementsdienst van Microsoft die speciaal is ontworpen voor het MKB. Het is een alles-in-1 pakket en de nummer één Cloud oplossing voor MKB-bedrijven op dit moment.

Deze dienst van Microsoft combineert namelijk het beste van Office 365, Windows 10 Pro en Enterprise Mobility + Security. Dat betekent alle bekende Office-programma’s, aangevuld met de nieuwste slimme apps, plus beveiliging èn apparaat beheer. 

Een zorgeloze totaaloplossing voor Mkb’ers en Nonprofits dus. Ontworpen voor organisatie die de beveiliging van hun data serieus nemen. Die beter willen communiceren en samenwerken en die altijd de modernste middelen willen gebruiken.

Microsoft 365

Meer over de dienst

Je office is overal met Microsoft 365

Waar en wanneer je maar wil: je kunt altijd aan je documenten werken en communiceren met je collega’s en anderen. Je kunt Microsoft 365 overal op installeren: op je smartphone, je tablet, je laptop en je pc. Zo heb je al je Office programma’s en bestanden, je e-mail en je agenda onder handbereik. Alles uiteraard op een veilige manier.

VBVB Modern workplace: de next generation werkplek

Zijn jullie klaar voor de volgende stap?

De VBVB Modern Workplace is speciaal ontworpen om MKB-bedrijven en nonprofits te voorzien van een perfect functionerende werkplek in de Cloud, die goed beveiligd is en die voorzien is van de laatste technologische snufjes en apps van Microsoft. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk!

Download de brochure

Wat zijn de voordelen van Microsoft 365​

Microsoft 365 is de basis

Microsoft 365 vormt de basis van de VBVB Modern Workplace

De digitale werkplekken die wij voor onze klanten inrichten en beheren zijn volledig gebouwd op de technologie van Microsoft 365. En dat doen we niet voor niets. Het geeft MKB-ers de kans om gebruik te gaan maken van technologieën die voorheen alleen bereikbaar waren voor grote bedrijven. We noemen onze Cloud werkplekken de VBVB Modern Workplace.

Techsoup donatie?

Microsoft 365 voor non profit

Is jouw organisatie een non-profit organisatie met een ANBI of SSBI status? Mogen jullie gebruik maken van het Techsoup donatie programma? Of ben je als educatieve instelling of museum lid van Surf?

In dat geval is het zeer waarschijnlijk dat je gebruik kunt maken van flinke kortingen op de licenties voor Microsoft.  Meer weten?

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle Cloud Diensten

duurzame ict

Modern Workplace

De Modern Workplace betekent werken waar je maar wilt, met elk gewenst apparaat en op elk gewenst platform. Flexibiliteit ten top dus en ideaal voor thuiswerken, onderweg of bijvoorbeeld bij een klant.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een abonnementsdienst van Microsoft die speciaal is ontworpen voor het MKB. Het is een alles-in-1 pakket en de nummer één Cloud oplossing voor MKB-bedrijven op dit moment.

VBVB Back-up365

Back-up 365 zorgt ervoor dat er altijd een back-up is van de gegevens die u aan de cloud toevertrouwd. E-mails, bestanden, Sharepoint en Teams data worden veilig opgeslagen.

Microsoft Azure

Microsoft Azure stelt een ondernemer daarnaast in staat om applicaties en bijvoorbeeld databases te blijven gebruiken ook als deze nog niet als SaaS applicatie worden geleverd.
Microsoft Security

Microsoft ICT Security

Altijd en overal toegang tot je data en bestanden. Dat klinkt heel goed, maar het werkt alleen als de beveiliging wordt gewaarborgd. Niemand ontkomt aan gerichte en of algemene aanvallen. Onze Microsoft security experts kijken graag met je mee.