Microsoft 365

Wat is Microsoft 365 nou precies?

Microsoft 365 is een abonnementsdienst van Microsoft die speciaal is ontworpen voor het MKB. Het is een alles-in-1 pakket en de nummer één Cloud oplossing voor MKB-bedrijven op dit moment.

Microsoft 365 combineert namelijk het beste van Office 365, Windows 10 Pro en Enterprise Mobility + Security. Dat betekent alle bekende Office-programma’s, aangevuld met de nieuwste slimme apps, plus beveiliging èn apparaat beheer. Een zorgeloze totaaloplossing voor Mkb’ers die de beveiliging van hun data serieus nemen. Die beter willen communiceren, samenwerken en altijd de modernste middelen willen gebruiken.

Meer over de dienst

Je office is overal met Microsoft 365

Waar en wanneer je maar wil: je kunt altijd aan je documenten werken en communiceren met je collega’s en anderen. Je kunt Microsoft 365 overal op installeren: op je smartphone, je tablet, je laptop en je pc. Zo heb je al je Office programma’s en bestanden, je e-mail en je agenda onder handbereik. Alles uiteraard op een veilige manier.

Meer over VBVB?

Advies of ondersteuning nodig?

VBVB ICT helpt je het maximale uit jouw software, hardware en organisatie te halen. Goede kantoorautomatisering is tenslotte een must voor iedere organisatie. Met onze expertise helpen wij ondernemers zorgeloos ondernemen. Altijd en overal. Of het nu gaat om een netwerkoplossing voor een bedrijf met 300 werkplekken of een configuratie voor een bedrijf met 10 medewerkers. Voor kantoorautomatisering, systeembeheer, Cloud & ICT diensten heeft VBVB altijd een passende oplossing.

Download onze brochure

Gebruik onderstaand formulier om onze brochure “Jouw afdeling automatisering op afstand” te downloaden.

Wat zijn de voordelen van Microsoft 365​

Microsoft 365 is de basis

Microsoft 365 vormt de basis van de VBVB Modern Workplace

De digitale werkplekken die wij voor onze klanten inrichten en beheren zijn volledig gebouwd op de technologie van Microsoft 365. En dat doen we niet voor niets. Microsoft 365 geeft MKB-ers de kans om gebruik te gaan maken van technologieën die voorheen alleen bereikbaar waren voor grote bedrijven. We noemen onze Cloud werkplekken de VBVB Modern Workplace.

Techsoup donatie?

Microsoft 365 voor non profit

Is jouw organisatie een non-profit organisatie met een ANBI of SSBI status? Mogen jullie gebruik maken van het Techsoup donatie programma? Of ben je als educatieve instelling of museum lid van Surf?

In dat geval is het zeer waarschijnlijk dat je gebruik kunt maken van flinke kortingen op de licenties voor Microsoft 365.  Meer weten?

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle Cloud Diensten