Second opinion voor je ICT

Second Opinion: bij twijfel over je ICT

Ben je niet tevreden over je huidige ICT-omgeving? Twijfel je aan je interne of externe systeembeheerder? Voorzie je problemen door groei of juist door krimp? Zijn je computers verouderd en niet meer toereikend voor je bedrijfsvoering? Vermoed je dat je netwerk betrouwbaarder, efficiënter en goedkoper kan? Ben je al klaar voor het nieuwe werken?

Hoop je op een ICT-oplossing die betere mogelijkheden geeft om te ondernemen? Dan wordt het tijd om een second opinion te vragen bij een specialist op het gebied van ICT bij MKB  bedrijven: VBVB ICT!

Nuttig advies over je netwerk

Met een second opinion van VBVB kun je beoordelen of je op het juiste spoor zit. Daarvoor voeren wij eerst een Quickscan uit. Daarmee kunnen wij snel jouw omgeving in kaart brengen en een eerste advies formuleren.

Een meer diepgaand onderzoek en advies noemen wij de Nulmeting. Bij het uitvoeren van een Nulmeting maken wij een soort “foto” van de huidige ICT-omgeving. Wij kijken hierbij uitgebreid naar de organisatie, apparatuur, software, applicaties, verbindingen, licenties en supportcontracten.

VBVB Modern workplace: de next generation werkplek

Zijn jullie klaar voor de volgende stap?

De VBVB Modern Workplace is speciaal ontworpen om MKB-bedrijven en nonprofits te voorzien van een perfect functionerende werkplek in de Cloud, die goed beveiligd is en die voorzien is van de laatste technologische snufjes en apps van Microsoft. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk!

Download de brochure

“Een inventarisering van je huidige ICT is een belangrijke eerste stap naar verbetering en kostenbesparing”

ICT Nulmeting: eerste stap voor onze Second Opinion

Afhankelijk van de grootte en de complexiteit van jouw bedrijf, zijn we één tot vijf werkdagen bezig. Daarna hebben wij een goed beeld van de omgeving en krijg je een uitgebreide rapportage in combinatie met een vrijblijvend advies. Kies je hierna voor een servicecontract bij VBVB ICT, dan is de Nulmeting geheel gratis! 

Voordelen van de VBVB Nulmeting

ict bedrijf voor alle ondernemers

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle ICT Diensten

Managed services

Managed services

Managed Services betekent dat wij je de zorg voor jouw ICT omgeving geheel uit handen nemen tegen een vast maandelijks tarief per gebruiker. Ons motto hierbij is: Voorkomen is beter dan genezen!

Systeembeheer

Systeembeheer

Systeembeheer van VBVB betekent service bij jou op locatie op basis van een vooraf afgesproken heldere takenset. Je kunt bij ons voor periodiek preventief systeembeheer een overeenkomst afsluiten.
insinspiratiesessie microsoft 365

Consultancy & ICT Advies

insinspiratiesessie microsoft 365

Consultancy & ICT Advies

Wij hebben de beste èn de leukste consultants die je helder, professioneel en persoonlijk advies geven over de mogelijke oplossingen voor je bedrijf. Altijd met het belang en behoefte van jouw bedrijf in gedachte.

Second opinion voor je ICT

Second opinion voor je ICT

Hoop je op een ICT-oplossing die betere mogelijkheden geeft om te ondernemen? Dan wordt het tijd om een second opinion te vragen bij een specialist op het gebied van ICT bij MKB bedrijven: VBVB ICT!

Hardware, software en licenties

Hardware, software en licenties

VBVB beschikt over specialisten die getraind en gecertificeerd zijn in software licenties. Met een zorgvuldig samengesteld licentiebeleid zijn misschien wel de grootste voordelen te halen binnen de ICT.
ict servicedesk

Zakelijke telefonie

ict servicedesk

Zakelijke telefonie

Voor Telefonie en Internet oplossingen ben je als MKB-er bij VBVB aan het juiste adres.

Internetlijnen

Internetlijnen

Zakelijk internet is niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. VBVB ICT levert zakelijke internetlijnen aan haar telefonie klanten en haar VoIP klanten.