Managed services

Managed Services: ICT op maat tegen een vast tarief

Managed Services betekent dat wij je de zorg voor jouw ICT omgeving geheel uit handen nemen tegen een vast maandelijks tarief per gebruiker. Ons motto hierbij is: Voorkomen is beter dan genezen! Want problemen met een IT omgeving zijn kostbaar en pijnlijk.

De Managed Services van VBVB zijn dan ook ontworpen voor bedrijven die 100% controle willen over hun ICT platform. Met geautomatiseerde processen monitoren wij je systemen   en komen wij preventief in actie. De stabiliteit van jouw omgeving is onze zorg!

managed services

Nooit meer gedoe met onze ICT. Dat was het doel.

Meten is weten

Bij nieuwe klanten voeren wij altijd eerst een Nulmeting uit. Wij inventariseren dan de behoeften en kijken uitgebreid naar de organisatie, apparatuur, software, applicaties, verbindingen, licenties en supportcontracten. Hierna kunnen wij een uitgebreid rapport in combinatie met een vrijblijvend advies uitbrengen. Dit noemen wij onze Nulmeting en die is dus zeer uitgebreid. Indien je besluit met ons in zee te gaan en we sluiten samen een Managed Services contract af, dan brengen wij geen kosten voor de Nulmeting in rekening.

Meer over VBVB?

Advies of ondersteuning nodig?

VBVB ICT helpt je het maximale uit jouw software, hardware en organisatie te halen. Goede kantoorautomatisering is tenslotte een must voor iedere organisatie. Met onze expertise helpen wij ondernemers zorgeloos ondernemen. Altijd en overal. Of het nu gaat om een netwerkoplossing voor een bedrijf met 300 werkplekken of een configuratie voor een bedrijf met 10 medewerkers. Voor kantoorautomatisering, systeembeheer, Cloud & ICT diensten heeft VBVB altijd een passende oplossing.

Download onze brochure

Gebruik onderstaand formulier om onze brochure “Jouw afdeling automatisering op afstand” te downloaden.

De voordelen van Managed Services

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle ICT Diensten