Systeembeheer

Systeembeheer van je netwerk op je eigen locatie

Systeembeheer van VBVB betekent service bij jou op locatie op basis van een vooraf afgesproken heldere takenset. Je kunt bij ons voor periodiek preventief systeembeheer een overeenkomst afsluiten. Dan huur je capaciteit bij ons in waarmee wij een vooraf afgesproken set aan taken zullen uitvoeren. Dit soort periodieke ondersteuning op locatie is geschikt voor bedrijven die geen grote afhankelijkheid hebben van de ICT omgeving.

Systeembeheer met de nadruk op preventie

Wanneer onze IT consultant op locatie is, worden de servers, netwerkcomponenten en werkplekken voorzien van de laatste updates. Ook controleren wij of het back-up schema functioneert en de virusscanner en spamfilter werken. Daarnaast controleren wij de logbestanden van de servers.

Servicedesk: systeembeheer op afstand

Als jouw medewerkers ook ondersteuning nodig hebben wanneer onze IT consultant niet op locatie is, kunnen zij terecht bij onze professionele Servicedesk. Hier worden de meldingen of verzoeken in ons systeem geregistreerd. Bedrijf kritische zaken worden direct verholpen, zaken die kunnen wachten worden voor het volgende bezoek op de takenlijst gezet. Zo houden we de kosten laag.

Accountmanagement

Naast een vaste beheerder krijg je ook een vaste accountmanager toegewezen. Elk half jaar vindt er een strategisch en tactisch overleg plaats. Hierin bespreken we hoe IT optimaal voor jouw organisatie kan worden ingezet. Om te bepalen waar jouw bedrijf het meest bij gebaat is, voeren wij vooraf altijd een nulmeting uit. Op basis van deze nulmeting zijn wij in staat om je van een advies op maat te voorzien.

VBVB Modern workplace: de next generation werkplek

Zijn jullie klaar voor de volgende stap?

De VBVB Modern Workplace is speciaal ontworpen om MKB-bedrijven en nonprofits te voorzien van een perfect functionerende werkplek in de Cloud, die goed beveiligd is en die voorzien is van de laatste technologische snufjes en apps van Microsoft. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig en gebruikersvriendelijk!

Download de brochure

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle ICT Diensten

Managed services

Managed services

Managed Services betekent dat wij je de zorg voor jouw ICT omgeving geheel uit handen nemen tegen een vast maandelijks tarief per gebruiker. Ons motto hierbij is: Voorkomen is beter dan genezen!

Systeembeheer

Systeembeheer

Systeembeheer van VBVB betekent service bij jou op locatie op basis van een vooraf afgesproken heldere takenset. Je kunt bij ons voor periodiek preventief systeembeheer een overeenkomst afsluiten.
insinspiratiesessie microsoft 365

Consultancy & ICT Advies

insinspiratiesessie microsoft 365

Consultancy & ICT Advies

Wij hebben de beste èn de leukste consultants die je helder, professioneel en persoonlijk advies geven over de mogelijke oplossingen voor je bedrijf. Altijd met het belang en behoefte van jouw bedrijf in gedachte.

Second opinion voor je ICT

Second opinion voor je ICT

Hoop je op een ICT-oplossing die betere mogelijkheden geeft om te ondernemen? Dan wordt het tijd om een second opinion te vragen bij een specialist op het gebied van ICT bij MKB bedrijven: VBVB ICT!

Hardware, software en licenties

Hardware, software en licenties

VBVB beschikt over specialisten die getraind en gecertificeerd zijn in software licenties. Met een zorgvuldig samengesteld licentiebeleid zijn misschien wel de grootste voordelen te halen binnen de ICT.
ict servicedesk

Zakelijke telefonie

ict servicedesk

Zakelijke telefonie

Voor Telefonie en Internet oplossingen ben je als MKB-er bij VBVB aan het juiste adres.

Internetlijnen

Internetlijnen

Zakelijk internet is niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. VBVB ICT levert zakelijke internetlijnen aan haar telefonie klanten en haar VoIP klanten.