Systeembeheer

Systeembeheer van je netwerk op je eigen locatie

Systeembeheer van VBVB betekent service bij jou op locatie op basis van een vooraf afgesproken heldere takenset. Je kunt bij ons voor periodiek preventief systeembeheer een overeenkomst afsluiten. Dan huur je capaciteit bij ons in waarmee wij een vooraf afgesproken set aan taken zullen uitvoeren. Dit soort periodieke ondersteuning op locatie is geschikt voor bedrijven die geen grote afhankelijkheid hebben van de ICT omgeving.

Systeembeheer met de nadruk op preventie

Wanneer onze IT consultant op locatie is, worden de servers, netwerkcomponenten en werkplekken voorzien van de laatste updates. Ook controleren wij of het back-up schema functioneert en de virusscanner en spamfilter werken. Daarnaast controleren wij de logbestanden van de servers.

Servicedesk: systeembeheer op afstand

Als jouw medewerkers ook ondersteuning nodig hebben wanneer onze IT consultant niet op locatie is, kunnen zij terecht bij onze professionele Servicedesk. Hier worden de meldingen of verzoeken in ons systeem geregistreerd. Bedrijf kritische zaken worden direct verholpen, zaken die kunnen wachten worden voor het volgende bezoek op de takenlijst gezet. Zo houden we de kosten laag.

Accountmanagement

Naast een vaste beheerder krijg je ook een vaste accountmanager toegewezen. Elk half jaar vindt er een strategisch en tactisch overleg plaats. Hierin bespreken we hoe IT optimaal voor jouw organisatie kan worden ingezet. Om te bepalen waar jouw bedrijf het meest bij gebaat is, voeren wij vooraf altijd een nulmeting uit. Op basis van deze nulmeting zijn wij in staat om je van een advies op maat te voorzien.

Meer over VBVB?

Advies of ondersteuning nodig?

VBVB ICT helpt je het maximale uit jouw software, hardware en organisatie te halen. Goede kantoorautomatisering is tenslotte een must voor iedere organisatie. Met onze expertise helpen wij ondernemers zorgeloos ondernemen. Altijd en overal. Of het nu gaat om een netwerkoplossing voor een bedrijf met 300 werkplekken of een configuratie voor een bedrijf met 10 medewerkers. Voor kantoorautomatisering, systeembeheer, Cloud & ICT diensten heeft VBVB altijd een passende oplossing.

Download onze brochure

Gebruik onderstaand formulier om onze brochure “Jouw afdeling automatisering op afstand” te downloaden.

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle ICT Diensten