VBVB Back-up365

VBVB Back-up365: better safe than sorry

Een goede back-up oplossing is cruciaal voor elke onderneming om data en gegevens in de cloud te waarborgen. Deze kunnen om allerlei redenen en op allerlei verschillende manieren verloren gaan. Daarnaast kan een back-up nodig zijn na een cyberattack.

Wanneer documenten of mail zoekraken in Office en Microsoft 365 is er de mogelijkheid gebruik te maken van de prullenbak en soms van versiebeheer. Maar dat is natuurlijk geen echte back-up.

Back-up365 zorgt ervoor dat er altijd een back-up is van de gegevens die jij aan de cloud toevertrouwd. E-mails, bestanden, Sharepoint en Teams data worden veilig opgeslagen.

Back-up: juist ook in de Cloud

Het is verder een groot misverstand dat Cloudoplossingen geen back-ups vereisen! Helaas is het zo dat ook gegevens in Cloud-gebaseerde applicaties zeer kwetsbaar zijn voor:

  • Malware-schade of ransomware-aanvallen
  • Per ongeluk verwijderen van eindgebruikers
  • Schadelijke activiteit van eindgebruikers
  • Operationele fouten, zoals het per ongeluk overschrijven van gegevens
  • Verloren gegevens als gevolg van geannuleerde accountabonnementen
  • Verkeerd geconfigureerde workflows

Onze back-up belofte

VBVB biedt met Back-up365 een snelle restore service. Wanneer een bestand of map, een e-mail of mailbox is verdwenen neem je contact op met de Servicedesk van VBVB. Wij gaan dan direct van start met het herstellen van de betreffende gegevens, zonder de bestaande bestanden te overschrijven.

Alles weten over de VBVB Back-up oplossing?

VBVB ICT helpt je graag met het op orde brengen van je ICT Security. Daar hoort een solide Back-up oplossing simpelweg bij.

Ben je benieuwd naar onze andere diensten op het gebied van ICT Security? In onze visie zijn er naast de standaard Securitytools van Microsoft vier noodzakelijke Security onderdelen voor elke organisatie. Back-up is daar slechts eentje van! Lees er alles over in ons blog

Download hier de brochure

Waarom Back-up365

Waarom is de back-up van Microsoft 365 niet genoeg?

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle Cloud Diensten

duurzame ict

Modern Workplace

De Modern Workplace betekent werken waar je maar wilt, met elk gewenst apparaat en op elk gewenst platform. Flexibiliteit ten top dus en ideaal voor thuiswerken, onderweg of bijvoorbeeld bij een klant.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een abonnementsdienst van Microsoft die speciaal is ontworpen voor het MKB. Het is een alles-in-1 pakket en de nummer één Cloud oplossing voor MKB-bedrijven op dit moment.

VBVB Back-up365

Back-up 365 zorgt ervoor dat er altijd een back-up is van de gegevens die u aan de cloud toevertrouwd. E-mails, bestanden, Sharepoint en Teams data worden veilig opgeslagen.

Microsoft Azure

Microsoft Azure stelt een ondernemer daarnaast in staat om applicaties en bijvoorbeeld databases te blijven gebruiken ook als deze nog niet als SaaS applicatie worden geleverd.
Microsoft Security

Microsoft ICT Security

Altijd en overal toegang tot je data en bestanden. Dat klinkt heel goed, maar het werkt alleen als de beveiliging wordt gewaarborgd. Niemand ontkomt aan gerichte en of algemene aanvallen. Onze Microsoft security experts kijken graag met je mee.