ICT voor de culturele sector

DÉ EXPERT OP HET GEBIED VAN ICT VOOR CULTURELE ORGANISATIES

ict voor de culturele sector

Passie voor ICT en cultuur

VBVB helpt sinds 1996 organisaties uit de culturele sector met  hun ICT en het stroomlijnen van hun processen. Onze allereerste klant was Paradiso Amsterdam en we kunnen met trots zegen dat wij daar nog steeds de ICT voor onze rekening mogen nemen.

Onze culturele klantenkring spreidt zich onder ander uit over cultuurverzamelgebouwen, poppodia, theaters, festivals, musea, gezelschappen en meer. Daardoor zijn wij goed bekend met locaties met een belangrijke publieksfunctie en een vaak complexe mix van ICT onderdelen.

Verder kunnen wij met recht zeggen dat wij zelf als bedrijf een kloppend hart hebben voor kunst en cultuur. Niet voor niets zijn wij bijvoorbeeld de hoofdsponsor van het Torpedo Theater.

Jarenlange ervaring in de culturele sector

ICT moet je culturele organisatie ondersteunen

Voor een perfecte ervaring voor het publiek moet alles samenkomen. Aan de achterkant hangt dan veel af van techniek. Een storing in de software van de toegangspoortjes is een probleem dat snel moet worden opgelost. Ook als de pinapparaten aan de bar of in de winkel ineens blokkeren, ontstaat er een acute situatie die om adequate actie vraagt.

Dan is het best fijn als je een partij als VBVB aan je zijde hebt staan. Een partner die je branche kent, die de urgentie begrijpt en die handelt met jouw belang in het achterhoofd. Die als geen ander begrijpt dat het woud aan softwareleveranciers voor problemen kan zorgen. En die deze zorg voor je overneemt.

Ict voor de culturele sector

De kassa's hebben een storing maar we worden van het kastje naar de muur gestuurd!

Over ons it bedrijf

Onze mensen maken het verschil

Coördinatie van je softwareleveranciers: Bel VBVB

Grote drukte en storing bij de kassa’s? Wifi uitgevallen? Pin werkt niet goed of de camera’s vallen uit? Waarschijnlijk ligt de oplossing bij allerlei verschillende softwareleveranciers die net gaan over deze ene storing. En dan is de vraag dus, wie ga je bellen? 

Heel simpel: je belt VBVB

Met deze dienst nemen wij de contacten over met de cruciale softwareleveranciers op de momenten dat het er echt toe doet. VBVB acteert dan als contactpersoon om problemen en storingen op te lossen. VBVB is als het ware de spin in het web die alle partijen kent en contact opneemt in jouw naam. We coördineren en communiceren oplossingsgericht en stoppen pas als alles weer naar behoren werkt.

Klinkt dat interessant?  Dan maken we graag kennis.

ICT bij culturele publieksgebouwen: kom maar op!

it culturele sector

Een greep uit onze klanten uit de culturele sector