Microsoft ICT Security

ICT Security diensten van VBVB

Altijd en overal toegang tot je data en bestanden. Dat klinkt heel goed, maar het werkt alleen als de beveiliging wordt gewaarborgd. Niemand ontkomt aan gerichte en of algemene aanvallen. En daar moet je je als ondernemer tegen wapenen. Niet alleen om wille van de continuïteit van je bedrijf maar ook om te voldoen aan wettelijke maatregelen zoals de AVG.

De Security diensten van VBVB zijn een combinatie van de juiste technologie, gerichte training en constante monitoring. Dat is niet altijd makkelijk om zelf te realiseren als MKB-bedrijf. Daar kunnen wij je bij helpen.

De gecertifieerde security consultants van VBVB kijken en denken graag met je mee om te bepalen hoe bij jouw onderneming de beveiliging omhoog kan.

ICT Security voor het MKB

ICT Security: noodzakelijk voor elke ondernemer

Door een goede Informatiebeveiliging kun je datalekken en dataverlies voorkomen en ben je beter beschermt tegen cyberaanvallen van buitenaf. 

De 4 ICT Security must haves van VBVB

Wij zien 4 ICT Security diensten als absoluut noodzakelijk voor elke onderneming en nonprofit organisatie als aanvulling op de bestaande Microsoft Security:

Meer over ict security?

Advies of ondersteuning nodig?

VBVB ICT helpt je het maximale uit jouw software, hardware en organisatie te halen. Goede kantoorautomatisering is tenslotte een must voor iedere organisatie. 

Met onze expertise helpen wij ondernemers zorgeloos ondernemen. Altijd en overal. Of het nu gaat om een netwerkoplossing voor een bedrijf met 300 werkplekken of een configuratie voor een bedrijf met 10 medewerkers. Voor kantoorautomatisering, systeembeheer, Cloud & ICT diensten heeft VBVB altijd een passende oplossing. 

En omdat wij specialisten zijn op het gebied van ICT Security, kun je je ICT omgeving met een gerust hart aan ons overlaten.

Download de 4 ICT Musthaves

Meer weten over Security? Download onze 4 ICT Musthaves

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle Cloud Diensten