Microsoft ICT Security

ICT Security van VBVB: niet alleen Microsoft tools

Altijd en overal toegang tot je data en bestanden. Dat klinkt heel goed, maar het werkt alleen als de beveiliging wordt gewaarborgd. Niemand ontkomt aan gerichte en of algemene aanvallen. Daarom moet je je daar als ondernemer tegen wapenen. Niet alleen om wille van de continuïteit van je bedrijf, maar ook om te voldoen aan wettelijke maatregelen zoals de AVG.

De Security diensten van VBVB zijn een combinatie van de juiste Microsoft security tools, aangevuld met onze eigen ict securitydiensten, gerichte training en constante monitoring. Dat is niet altijd makkelijk om zelf te realiseren als MKB-bedrijf. Vandaar dat we je daar graag bij helpen.

De gecertifieerde Microsoft security consultants van VBVB kijken en denken graag met je mee om te bepalen hoe bij jouw onderneming de beveiliging omhoog kan.

ICT Security: noodzakelijk voor elke ondernemer

Door een goede Informatiebeveiliging kun je datalekken en dataverlies voorkomen en ben je beter beschermt tegen cyberaanvallen van buitenaf. 

Microsoft security alleen is niet voldoende!

Wij zien 5 ICT Security diensten als absoluut noodzakelijk voor elke onderneming en nonprofit organisatie als aanvulling op de bestaande Microsoft Security:

ict security als speerpunt van je IT omgeving

Hoe goed is dat bij jullie geregeld?

Van het belang van een optimale bescherming van je IT-omgeving hoeven we je hopelijk niet meer te overtuigen. Maar misschien kunnen we je er wel mee helpen.

En omdat wij specialisten zijn op het gebied van ICT Security, kun je je ICT omgeving met een gerust hart aan ons overlaten. Samen stellen we een security strategie op die werkt voor jouw organistie.

Lijkt je dat wat? Neem dan gerust contact met ons op.

Download hier onze brochure

 “de 4 ICT Security musthaves”

Waar wij je mee kunnen helpen

Alle Cloud Diensten

duurzame ict

Modern Workplace

De Modern Workplace betekent werken waar je maar wilt, met elk gewenst apparaat en op elk gewenst platform. Flexibiliteit ten top dus en ideaal voor thuiswerken, onderweg of bijvoorbeeld bij een klant.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een abonnementsdienst van Microsoft die speciaal is ontworpen voor het MKB. Het is een alles-in-1 pakket en de nummer één Cloud oplossing voor MKB-bedrijven op dit moment.

VBVB Back-up365

Back-up 365 zorgt ervoor dat er altijd een back-up is van de gegevens die u aan de cloud toevertrouwd. E-mails, bestanden, Sharepoint en Teams data worden veilig opgeslagen.

Microsoft Azure

Microsoft Azure stelt een ondernemer daarnaast in staat om applicaties en bijvoorbeeld databases te blijven gebruiken ook als deze nog niet als SaaS applicatie worden geleverd.
Microsoft Security

Microsoft ICT Security

Altijd en overal toegang tot je data en bestanden. Dat klinkt heel goed, maar het werkt alleen als de beveiliging wordt gewaarborgd. Niemand ontkomt aan gerichte en of algemene aanvallen. Onze Microsoft security experts kijken graag met je mee.