Cloud Diensten voor MKB'ers in Amsterdam e.o.- VBVB

Cloud Diensten

Verschillende mogelijkheden

Standaard oplossing of maatwerk?

Cloud Computing voor het MKB is een van onze specialiteiten. Wij bieden standaard Cloud diensten maar ook geheel op maat gemaakte oplossingen. Wat past het beste bij jouw organisatie? Voor MKB-ers zijn er tal van mogelijkheden om gebruik te maken van Cloud Computing.

Download de brochure

Werken waar en hoe je maar wilt?

efficient en overzichtelijk

Virtuele kantooromgeving

De gemeenschappelijke deler van alle Cloud Computing diensten van VBVB is dat de gebruikte software en de data van bedrijven niet meer fysiek op de eigen computers en servers staan, maar dat die zich bevinden in datacenters. Als gebruiker krijg je dan toegang tot je virtuele kantooromgeving en data via internet door middel van een beveiligde inlogcode.

Hier houden wij rekening mee

De cloud dienstverlening van VBVB kenmerkt zich door

Hoog gekwalificeerde medewerkers

Een ICT-er is nooit uitgeleerd want de techniek snelt voort. Onze techneuten houden hun kennis daarom bij door het volgen van cursussen en het halen van certificaten.

Altijd de modernste ICT oplossingen

Met de innovatieve diensten van Microsoft ben je altijd verzekerd van de nieuwste apps en de nieuwste functionaliteiten.

Goed bereikbare Servicedesk

Onze collega’s van de servicedesk zitten op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur voor je klaar. Avond en weekend hulp is ook mogelijk.

Strakke projectplanning

Onze jarenlange ervaring helpt ons om projecten strak te plannen. Dat is voor iedereen effectief en kosten-efficiënt.

Je eigen ICT contactpersoon

Wel zo prettig om een direct contactpersoon te hebben voor al je ICT-zaken. Dat voorkomt “van-het-kastje-naar-de-muur” situaties.

Eerlijk en onafhankelijk advies

Wij zijn niet gebonden aan specifieke leveranciers en we zoeken samen met jou naar oplossingen waar je ook echt iets aan hebt. Ook op de langere termijn.

Lees hun verhalen

Wat anderen vinden