Cloud Diensten

Verschillende mogelijkheden

Standaard oplossing of maatwerk?

Cloud Computing voor het MKB is een van onze specialiteiten. Wij bieden standaard Cloud diensten maar ook geheel op maat gemaakte oplossingen. Wat past het beste bij jouw organisatie? Voor MKB-ers zijn er tal van mogelijkheden om gebruik te maken van Cloud Computing.

duurzame ict

Modern Workplace

De Modern Workplace betekent werken waar je maar wilt, met elk gewenst apparaat en op elk gewenst platform. Flexibiliteit ten top dus en ideaal voor thuiswerken, onderweg of bijvoorbeeld bij een klant.

Microsoft 365

Microsoft 365 is een abonnementsdienst van Microsoft die speciaal is ontworpen voor het MKB. Het is een alles-in-1 pakket en de nummer één Cloud oplossing voor MKB-bedrijven op dit moment.

VBVB Back-up365

Back-up 365 zorgt ervoor dat er altijd een back-up is van de gegevens die u aan de cloud toevertrouwd. E-mails, bestanden, Sharepoint en Teams data worden veilig opgeslagen.

Microsoft Azure

Microsoft Azure stelt een ondernemer daarnaast in staat om applicaties en bijvoorbeeld databases te blijven gebruiken ook als deze nog niet als SaaS applicatie worden geleverd.
Microsoft Security

Microsoft ICT Security

Altijd en overal toegang tot je data en bestanden. Dat klinkt heel goed, maar het werkt alleen als de beveiliging wordt gewaarborgd. Niemand ontkomt aan gerichte en of algemene aanvallen. Onze Microsoft security experts kijken graag met je mee.

Werken waar en hoe je maar wilt?

Download de brochure

VBVB Modern Workplace

efficient en overzichtelijk

Virtuele kantooromgeving

De gemeenschappelijke deler van alle Cloud Computing diensten van VBVB is dat de gebruikte software en de data van bedrijven niet meer fysiek op de eigen computers en servers staan, maar dat die zich bevinden in datacenters. Als gebruiker krijg je dan toegang tot je virtuele kantooromgeving en data via internet door middel van een beveiligde inlogcode.

Hier houden wij rekening mee

De cloud dienstverlening van VBVB kenmerkt zich door

Hoog gekwalificeerde medewerkers

Een ICT-er is nooit uitgeleerd want de techniek snelt voort. Onze techneuten houden hun kennis daarom bij door het volgen van cursussen en het halen van certificaten.

Altijd de modernste ICT oplossingen

Met de innovatieve diensten van Microsoft ben je altijd verzekerd van de nieuwste apps en de nieuwste functionaliteiten.

Goed bereikbare Servicedesk

Onze collega’s van de servicedesk zitten op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur voor je klaar. Avond en weekend hulp is ook mogelijk.

Strakke projectplanning

Onze jarenlange ervaring helpt ons om projecten strak te plannen. Dat is voor iedereen effectief en kosten-efficiënt.

Je eigen ICT contactpersoon

Wel zo prettig om een direct contactpersoon te hebben voor al je ICT-zaken. Dat voorkomt “van-het-kastje-naar-de-muur” situaties.

Eerlijk en onafhankelijk advies

Wij zijn niet gebonden aan specifieke leveranciers en we zoeken samen met jou naar oplossingen waar je ook echt iets aan hebt. Ook op de langere termijn.

Lees hun verhalen

Wat anderen vinden

Modern Workplace voor DutchCulture

Conny Brak

Financieel Directeur

De overgang naar Microsoft 365 is heel soepel verlopen. Als je samen optrekt, is het erg fijn dat VBVB dezelfde taal spreekt en snapt wat de urgentie is. Het belangrijkste is dat de continuïteit van onze organisatie gewaarborgd blijft.

ICT bij Artis

Frits Hogen Esch

Manager Bouw Beheer & Onderhoud

Met de nieuwe eerstelijnshulp van VBVB hebben we voor een andere aanpak gekozen. Wat best spannend was of dat zou gaan werken (zeker in de weekenden). Vooralsnog gaat dat goed en steeds beter, ook dankzij het zelf lerend vermogen. Succes zit hem zeker ook in de korte en efficiënte lijnen die we met VBVB hebben.

Lees meer in de klantcase die we hebben geschreven over dit specifieke project bij ARTIS: Klantcase ARTIS.

Dieuwertje Tromp

Projectcoördinator bij Stichting Museum Plus Bus

“Eindelijk een zelfstandige IT-omgeving in de Cloud!”

 Museum Plus Bus was eerder onderdeel van een museum en afhankelijk van hun IT-omgeving.

Met VBVB hebben we de stap naar de Cloud en naar een zelfstandige IT-omgeving gemaakt. Het resultaat voelt echt als een professionaliseringsslag waarbij we nu vanuit huis of op kantoor makkelijk kunnen samenwerken.

De begeleiding van VBVB was prettig, duidelijk en helder. Er was tijd voor uitgebreid overleg, waardoor we altijd wisten waar we aan toe waren. Het hele project is snel en goed uitgevoerd en ook de trainingen die VBVB gaf, waren helder en nuttig. Daarmee hebben ze echt onze verwachtingen waargemaakt.

We hebben het hele traject dus als positief ervaren en zijn nu echt ontzorgd.

Pim Heijselaar

Assistant Controller bij European Cultural Foundation

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Cornald Maas

Televisiemaker en schrijver

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Mark Coutinho

Senior Systeembeheerder bij Aidsfonds

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers