ICT Diensten voor MKB en nonprofit

VBVB is dé ICT dienstverlener voor het MKB in de Randstad.

Dé ICT specialist voor Amsterdam en omgeving.

ICT diensten voor het MKB en non-profit organisaties

Op zoek naar een betrouwbare organisatie die je op pro-actieve wijze ondersteunt om jouw ICT efficiënt en goed in te richten?

VBVB helpt ondernemers en non-profit organisaties in de Randstad met een uitgebreid pakket aan ICT diensten, zodat  zij zich geen zorgen hoeven te maken over hun software en systemen.

ICT dienstverlening is onze ‘core business’. En dat is al zo sinds 1996. Sindsdien is er veel veranderd. De techniek snelt voort en de afhankelijkheid van ICT is steeds verder toegenomen. Voor jou betekent dit aan de ene kant vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Aan de andere kant wordt het steeds belangrijker om een perfect presterende ICT omgeving te hebben. Daarnaast een optimale afstemming op jouw behoefte èn budget.

DIT IS WAT WIJ DOEN

Onze ICT Diensten

Managed services

Managed services

Managed Services betekent dat wij je de zorg voor jouw ICT omgeving geheel uit handen nemen tegen een vast maandelijks tarief per gebruiker. Ons motto hierbij is: Voorkomen is beter dan genezen!

Systeembeheer

Systeembeheer

Systeembeheer van VBVB betekent service bij jou op locatie op basis van een vooraf afgesproken heldere takenset. Je kunt bij ons voor periodiek preventief systeembeheer een overeenkomst afsluiten.
insinspiratiesessie microsoft 365

Consultancy & ICT Advies

insinspiratiesessie microsoft 365

Consultancy & ICT Advies

Wij hebben de beste èn de leukste consultants die je helder, professioneel en persoonlijk advies geven over de mogelijke oplossingen voor je bedrijf. Altijd met het belang en behoefte van jouw bedrijf in gedachte.

Second opinion voor je ICT

Second opinion voor je ICT

Hoop je op een ICT-oplossing die betere mogelijkheden geeft om te ondernemen? Dan wordt het tijd om een second opinion te vragen bij een specialist op het gebied van ICT bij MKB bedrijven: VBVB ICT!

Hardware, software en licenties

Hardware, software en licenties

VBVB beschikt over specialisten die getraind en gecertificeerd zijn in software licenties. Met een zorgvuldig samengesteld licentiebeleid zijn misschien wel de grootste voordelen te halen binnen de ICT.
ict servicedesk

Zakelijke telefonie

ict servicedesk

Zakelijke telefonie

Voor Telefonie en Internet oplossingen ben je als MKB-er bij VBVB aan het juiste adres.

Internetlijnen

Internetlijnen

Zakelijk internet is niet meer weg te denken uit het moderne bedrijfsleven. VBVB ICT levert zakelijke internetlijnen aan haar telefonie klanten en haar VoIP klanten.

Wij helpen je graag!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Waar kunnen we jou mee helpen?*

Geen blabla maar no-nonsense

ICT gewoon goed geregeld

Haperende computersystemen zijn de schrik van elke ondernemer. En terecht want het kost gewoon geld! Het belang van goede ICT dienstverlening is dus groot. Als je (gedeeltelijk) de kennis en/of de tijd mist om jouw ICT zelf perfect te regelen, nemen wij die zorg graag van je over. Daarbij gaan wij altijd uit van jouw wensen, behoeften en budget. Samen zoeken we naar de optimale ICT oplossingen voor jouw bedrijf. Wij zijn pas tevreden als jouw ICT gewoon goed is geregeld!

Hier houden wij rekening mee

De ICT dienstverlening van VBVB kenmerkt zich door

Hoog gekwalificeerde medewerkers

Een ICT-er is nooit uitgeleerd want de techniek snelt voort. Onze techneuten houden hun kennis daarom bij door het volgen van cursussen en het halen van certificaten.

Altijd de modernste ICT oplossingen

Met de innovatieve diensten van Microsoft ben je altijd verzekerd van de nieuwste apps en de nieuwste functionaliteiten.

Goed bereikbare Servicedesk

Onze collega’s van de servicedesk zitten op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur voor je klaar. Avond en weekend hulp is ook mogelijk.

Strakke projectplanning

Onze jarenlange ervaring helpt ons om projecten strak te plannen. Dat is voor iedereen effectief en kosten-efficiënt.

Je eigen ICT contactpersoon

Wel zo prettig om een direct contactpersoon te hebben voor al je ICT-zaken. Dat voorkomt “van-het-kastje-naar-de-muur” situaties.

Eerlijk en onafhankelijk advies

Wij zijn niet gebonden aan specifieke leveranciers en we zoeken samen met jou naar oplossingen waar je ook echt iets aan hebt. Ook op de langere termijn.

Lees hun verhalen

Wat anderen vinden

Modern Workplace voor DutchCulture

Conny Brak

Financieel Directeur

De overgang naar Microsoft 365 is heel soepel verlopen. Als je samen optrekt, is het erg fijn dat VBVB dezelfde taal spreekt en snapt wat de urgentie is. Het belangrijkste is dat de continuïteit van onze organisatie gewaarborgd blijft.

ICT bij Artis

Frits Hogen Esch

Manager Bouw Beheer & Onderhoud

Met de nieuwe eerstelijnshulp van VBVB hebben we voor een andere aanpak gekozen. Wat best spannend was of dat zou gaan werken (zeker in de weekenden). Vooralsnog gaat dat goed en steeds beter, ook dankzij het zelf lerend vermogen. Succes zit hem zeker ook in de korte en efficiënte lijnen die we met VBVB hebben.

Lees meer in de klantcase die we hebben geschreven over dit specifieke project bij ARTIS: Klantcase ARTIS.

Dieuwertje Tromp

Projectcoördinator bij Stichting Museum Plus Bus

“Eindelijk een zelfstandige IT-omgeving in de Cloud!”

 Museum Plus Bus was eerder onderdeel van een museum en afhankelijk van hun IT-omgeving.

Met VBVB hebben we de stap naar de Cloud en naar een zelfstandige IT-omgeving gemaakt. Het resultaat voelt echt als een professionaliseringsslag waarbij we nu vanuit huis of op kantoor makkelijk kunnen samenwerken.

De begeleiding van VBVB was prettig, duidelijk en helder. Er was tijd voor uitgebreid overleg, waardoor we altijd wisten waar we aan toe waren. Het hele project is snel en goed uitgevoerd en ook de trainingen die VBVB gaf, waren helder en nuttig. Daarmee hebben ze echt onze verwachtingen waargemaakt.

We hebben het hele traject dus als positief ervaren en zijn nu echt ontzorgd.

Pim Heijselaar

Assistant Controller bij European Cultural Foundation

Zelfs de wachtmuziek is goed!

Cornald Maas

Televisiemaker en schrijver

VBVB schuwt nimmer de nieuwste ontwikkelingen en het grote gebaar, maar helpt, op micro-niveau, ook altijd een digibeet als ik met grote zorgvuldigheid uit de brand.

Mark Coutinho

Senior Systeembeheerder bij Aidsfonds

Fijn: hier ben ik geen nummer
Fijn: professioneel contact op een informele manier
Fijn: meedenkers