De 3 ICT Security must haves van VBVB

De 3 ICT Security must haves van VBVB

ICT security must haves

De 3 ICT Security must haves van VBVB

Als ICT dienstverlener adviseren wij onze klanten uiteraard ook over de verschillende mogelijkheden op het gebied van ICT Security. Wij bieden 3 losse diensten aan die in onze ogen noodzakelijk zijn voor elke organisatie.

Back-up365: 

Een goede back-up oplossing is cruciaal voor elke onderneming om data en gegevens in de cloud te waarborgen. Deze kunnen om allerlei redenen en op allerlei verschillende manieren verloren gaan. Daarnaast kan een back-up nodig zijn na een cyberattack.

Gaat er iets mis? Dan kunnen wij voor jou je verloren gegevens terugvinden en terugzetten. Echt een must have!

MFA

In de strijd tegen hackers en de praktijk waarbij steeds vaker gebruikersnamen met bijbehorende wachtwoorden worden gestolen, adviseren wij onze klanten om daar waar mogelijk gebruik te maken van Multi Factor Authentication (MFA).

MFA ICT Security

MFA is een authenticatiemethode waarbij je (minimaal) twee stappen succesvol moet doorlopen om toegang te krijgen tot een account. Het is met andere woorden een oplossing om toegang tot je netwerk, je websites, webmail of andere accounts een extra beschermlaag te geven.

 

Managed DNS

De meeste DNS servers geven zonder morren het bij hen bekende IP nummer dat hoort bij een link. Ook dus als het een ‘foute’ en/of een geïnfecteerde website betreft. Bij onze Managed DNS dienst gaat dat anders.

Bij het gebruik van onze Managed DNS service, wordt namelijk niet alleen het IP nummer opgezocht, maar ook nog nagegaan of de pagina om een andere reden gesignaleerd staat. Als dat zo is, kom je als gebruiker dus niet op de “foute” site terrecht, maar krijg je een waarschuwing. Zo wordt het klikken op linkjes in e-mails en op internet een stuk veiliger!

 

Voorkomen is beter dan genezen

Het is een beetje een dooddoener, maar daardoor niet minder waar. Veel problemen zijn te voorkomen door je Securitystrategie goed te ontwerpen, toe te passen en te beheren. De Security Officer van VBVB heeft er zijn specialiteit van gemaakt om de systemen van onze klanten te bewaken en te beschermen.

Weten of jij het goed voor elkaar hebt? 

Werken jullie al met de VBVB Modern Workplace? In dat geval is de MFA en de back-up al goed geregeld. Die zitten namelijk standaard ingebouwd in deze dienst.

Surfen op het internet en lekker linkjes aanklikken in e-mails kan dan wel altijd nog veiliger met onze Managed DNS dienst. Bespreek het eens bij jullie op kantoor en neem contact met ons op.

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs