VBVB is onderdeel geworden van Futureproof Group

VBVB hoort nu bij Futureproof Group

VBVB ict en de Futureproof group

Per 30 augustus is VBVB onderdeel geworden van Futureproof Group. Een sterke groep van IT-bedrijven waarin VBVB door bundeling van krachten en kennis beter kan opereren binnen het steeds veranderende en complexer wordende IT-landschap.  

Futureproof Group vormt de overkoepelende organisatie van een flink aantal ICT-dienstverleners  door heel Nederland die zich specialiseren in het midden- en kleinbedrijf. Deze dienstverleners, waaronder dus nu ook VBVB, opereren onder hun eigen naam, met eigen personeel en eigen signatuur maar kunnen door het samengaan binnen Futureproof Group profiteren van kennisdeling, synergiën en schaalvoordelen.

Ook VBVB blijft binnen Futureproof Group haar eigen signatuur houden. We blijven als VBVB bestaan, met dezelfde mensen vanuit onze eigen locatie op de Herengracht. Onze dienstverlening zal dan ook voor onze klanten niet veel veranderen. Wel, omdat we nu onderdeel uitmaken van een grote groep professionele IT-bedrijven, kunnen we onze dienstverlening uitbreiden en hebben we beschikking over meer kennis en ervaring.

De huidige leiding van VBVB, Berend van Bemmel en Marnix van Boetzelaer, zal ten minste tot eind 2023 betrokken blijven bij de organisatie en zorgen voor een zorgvuldige overdracht. Vanuit Futureproof Group is Eric van ’t Boveneind op interim basis toegevoegd aan het managementteam van VBVB, hij zal per direct toetreden tot de organisatie.

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

VBVB-ICT en I&O Netsys bundelen krachten

Girls Day 2024

Girls’ Day 2024: Fix the system, not the girls

DMARCS settings

DMARC Settings: verbeter je E-mailbeveiliging

duurzame ict amsterdam mvo

MVO Jaarverslag 2023 staat online!

diversiteit en inclusie binnen de IT sector

Femke als rolmodel op Internationale Vrouwendag 2024

Password manager van Keeper

Password Manager: een must voor elke organisatie