VBVB is onderdeel geworden van Futureproof Group

VBVB hoort nu bij Futureproof Group

VBVB ict en de Futureproof group

Per 30 augustus is VBVB onderdeel geworden van Futureproof Group. Een sterke groep van IT-bedrijven waarin VBVB door bundeling van krachten en kennis beter kan opereren binnen het steeds veranderende en complexer wordende IT-landschap.  

Futureproof Group vormt de overkoepelende organisatie van een flink aantal ICT-dienstverleners  door heel Nederland die zich specialiseren in het midden- en kleinbedrijf. Deze dienstverleners, waaronder dus nu ook VBVB, opereren onder hun eigen naam, met eigen personeel en eigen signatuur maar kunnen door het samengaan binnen Futureproof Group profiteren van kennisdeling, synergiën en schaalvoordelen.

Ook VBVB blijft binnen Futureproof Group haar eigen signatuur houden. We blijven als VBVB bestaan, met dezelfde mensen vanuit onze eigen locatie op de Herengracht. Onze dienstverlening zal dan ook voor onze klanten niet veel veranderen. Wel, omdat we nu onderdeel uitmaken van een grote groep professionele IT-bedrijven, kunnen we onze dienstverlening uitbreiden en hebben we beschikking over meer kennis en ervaring.

De huidige leiding van VBVB, Berend van Bemmel en Marnix van Boetzelaer, zal ten minste tot eind 2023 betrokken blijven bij de organisatie en zorgen voor een zorgvuldige overdracht. Vanuit Futureproof Group is Eric van ’t Boveneind op interim basis toegevoegd aan het managementteam van VBVB, hij zal per direct toetreden tot de organisatie.

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

ict voor Torpedo

VBVB weer een jaartje hoofdsponsor van het Torpedo Theater!

iso 27001 certificaat

Onze ISO 27001 hercertificering is in the pocket!

Jinc bliksemstage bij VBVB ICT

Een bliksemstage bij VBVB ICT: jong talent aan het werk!

vbvb ict handdoek

Personeelsuitje 2023: zon, zee en strand!

VBVB ict en de Futureproof group

VBVB is onderdeel geworden van Futureproof Group

pronouns in ms365

Je MS365 profiel nu mét je pronouns