Onze ISO 27001 hercertificering is in the pocket!

We zijn weer helemaal compliant met ISO 27001

iso 27001 certificaat

In 2020 hadden we het voor elkaar: VBVB haalde haar ISO 27001 certificering. Best een prestatie om trots op te zijn. Als je deze certificering mag voeren, mag dat in principe voor drie jaar. Maar je moet wel jaarlijks een interne audit ondergaan als een soort tussentijdse check en die zijn de afgelopen 2 jaar goed verlopen.

Nu was het tijd om voor de officiële her-certificering te gaan en ook dat is gelukt. Wij zitten dus weer goed de komende drie jaar. Deze week was het nog even aanpoten om alle puntjes op de i te krijgen, maar met vereende krachten hebben we het tot een goed einde weten te brengen. Voor ons reden voor taart! Maar ook voor onze klanten is dit goed nieuws.

ISO 27001 extra garantie voor onze klanten

Het certificaat geeft aan dat VBVB een managementsysteem voor informatiebeveiliging heeft ingericht. Het geeft verder aan dat wij continu scherp zijn op het terugdringen van beveiligingsrisico’s.

Hiermee laten we onze klanten zien dat we informatiebeveiliging heel belangrijk vinden en dat we zorgvuldig met gegevens omgaan. Met andere woorden: Wij hebben onze beveiliging dus heel goed ingericht. Ook betekent dit dat wij onze klanten nu nog beter kunnen adviseren over hoe zij zelf met hun ICT security en informatiebeveiliging kunnen omgaan.

Al met al een mooie prestatie van ons team dat hard heeft gewerkt om dit voor elkaar te krijgen!

Hoe is de ICT Security bij jou op kantoor geregeld?

Wil jij weten hoe goed jij het nu al voor elkaar hebt? Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij helpen je graag je ICT security op orde te krijgen. Lees daarvoor ook eens ons blog: “4 absolute ICT security must haves“.

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

VBVB-ICT en I&O Netsys bundelen krachten

Girls Day 2024

Girls’ Day 2024: Fix the system, not the girls

DMARCS settings

DMARC Settings: verbeter je E-mailbeveiliging

duurzame ict amsterdam mvo

MVO Jaarverslag 2023 staat online!

diversiteit en inclusie binnen de IT sector

Femke als rolmodel op Internationale Vrouwendag 2024

Password manager van Keeper

Password Manager: een must voor elke organisatie