ISO 27001 audit prima verlopen

We zijn weer helemaal compliant met ISO 27001

iso 27001 certificaat

In 2020 hadden we het voor elkaar: VBVB haalde haar ISO 27001 certificering. Best een prestatie om trots op te zijn. Als je deze certificering mag voeren, mag dat in principe voor drie jaar. Maar je moet wel jaarlijks een interne audit ondergaan als een soort tussentijdse check. Die interne audit is onlangs afgerond en met succes: we zijn goed bezig!

Wel hadden we het verkeerde logootje van de organisatie die de certificering uitgeeft op onze website staan en daarvoor kregen we een standje. Gelukkig is dat zo opgelost en je ziet hier dan ook als het goed is het juiste logo.

ISO 27001 extra garantie voor onze klanten

Het certificaat geeft aan dat VBVB een managementsysteem voor informatiebeveiliging heeft ingericht. Het geeft verder aan dat wij continu scherp zijn op het terugdringen van beveiligingsrisico’s.

Hiermee laten we onze klanten zien dat we informatiebeveiliging heel belangrijk vinden en dat we zorgvuldig met gegevens omgaan. Met andere woorden: Wij hebben onze beveiliging dus heel goed ingericht. Ook betekent dit dat wij onze klanten nu nog beter kunnen adviseren over hoe zij zelf met hun ICT security en informatiebeveiliging kunnen omgaan.

Al met al een mooie prestatie van ons team dat hard heeft gewerkt om dit voor elkaar te krijgen!

Hoe is de ICT Security bij jou op kantoor geregeld?

Wil jij weten hoe goed jij het nu al voor elkaar hebt? Neem eens contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij helpen je graag je ICT security op orde te krijgen. Lees daarvoor ook eens ons blog: “4 absolute ICT security must haves“.

Aanmeldformulier VBVB Tuinfeest 2023

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

VBVB Tuinfeest 2023

Meld je aan voor het VBVB Tuinfeest 2023!

Fabrique des Lumières heropent tentoonstelling

Fabrique des Lumières opent nieuwe tentoonstelling: win kaartjes!

ms verhoogt prijzen 2023

Microsoft verhoogt wederom prijzen

ICT in Utrecht

Nieuwe klanten in Utrecht voor VBVB

justdiggit 2022

Nieuwjaarsdonaties 2022: Samen groeien

iso 27001 certificaat

ISO 27001 audit prima verlopen