ICT bij musea

VBVB helpt met het stroomlijnen van:

DÉ EXPERT OP HET GEBIED VAN CLOUDMIGRATIE VOOR MUSEA

ICT bij een museum: een vak apart

ICT bij de culturele sector is onze specialiteit en onze passie. Als IT bedrijf helpen wij sinds 1996 culturele organisaties met hun ICT en het stroomlijnen van hun processen. Onze culturele klantenkring spreidt zich dan ook onder andere uit over poppodia, theaters, musea en festivals. Daardoor zijn wij goed bekend met locaties met een belangrijke publieksfunctie en een soms complexe mix van ICT onderdelen. Zoals dat bij veel musea vaak het geval is. 

Jarenlange ervaring in de culturele sector

ICT moet je museum ondersteunen

Voor een perfecte ervaring voor het publiek moet alles samenkomen. Aan de achterkant hangt dan veel af van techniek. Een storing in de software van de toegangspoortjes is een probleem dat snel moet worden opgelost. Ook als de pinapparaten aan de bar of in de winkel ineens blokkeren, ontstaat er een acute situatie die om adequate actie vraagt.

Dan is het best fijn als je een partij als VBVB aan je zijde hebt staan. Een partner die je branche kent, die de urgentie begrijpt en die handelt met jouw belang in het achterhoofd. Die als geen ander begrijpt dat het woud aan softwareleveranciers voor problemen kan zorgen. En die deze zorg voor je overneemt.

ict bedrijf voor alle ondernemers

Deze musea gingen je voor

Onze mensen maken het verschil!

Coördinatie van je softwareleveranciers: Bel VBVB

Grote drukte en storing bij de kassa’s? Wifi uitgevallen? Pin werkt niet goed of de camera’s vallen uit? Waarschijnlijk ligt de oplossing bij allerlei verschillende softwareleveranciers die net gaan over deze ene storing. En dan is de vraag dus, wie ga je bellen? 

Heel simpel: je belt VBVB

Wij nemen de contacten over met de cruciale softwareleveranciers op de momenten dat het er echt toe doet. VBVB acteert dan als contactpersoon om problemen en storingen op te lossen. VBVB is als het ware de spin in het web die alle partijen kent en contact opneemt in jouw naam. We coördineren en communiceren oplossingsgericht en stoppen pas als alles weer naar behoren werkt.

Klinkt dat interessant?  Dan maken we graag kennis!

NEEM CONTACT OP MET VBVB

Adviesgesprek aanvragen

Op zoek naar een tussenpersoon om met cruciale softwareleveranciers te communiceren? Vraag hieronder dan een adviesgesprek aan, een van onze consultants neemt zo snel mogelijk contact met je op!