Tombola! Win 2 kaartjes voor de Fabrique des Lumières

fabrique des lumieres

Doe mee en win 2 kaartjes voor de Fabrique des Lumières !

Onze nieuwe klant Fabrique des Lumières heeft onlangs haar deuren geopend voor het publiek. Het kunstcentrum is een initiatief van het Franse bedrijf Culturespaces dat onder andere bekend is van de oprichting van Atelier des Lumières in Parijs. Op het Westergasterrein in Amsterdam hebben ze de perfecte locatie gevonden voor de realisatie hiervan. Om de opening met hen te vieren, verloten we graag 10 vrijkaarten (5 x 2).

Wil jij ook 2 vrijkaartjes winnen om naar dit nieuwe prachtige museum te gaan? Oh wacht. Is het eigenlijk wel een museum? Het is in ieder geval een fantastische ervaring waarbij je kunst tot leven ziet, voelt en hoort komen door het gebruik van speciale technologie, lichtprojecties en begeleidende muziek.

In deze openingstentoonstelling staan de werken van Oostenrijkse kunstenaar Gustav Klimt centraal. Daarnaast is er nog meer te beleven, maar dat moet je zelf maar gaan ervaren.

Deelname aan onze Tombola is zoals altijd simpel en iedereen mag meedoen. Stuur hiervoor een mailtje naar tombola@vbvb.nl en dan kun je alleen nog maar afwachten en duimen. Doe dit wel voor 29 juni want dan trekken we de lootjes.

Geen nieuws is slecht nieuws want alleen de winnaars krijgen bericht. Succes!

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

VBVB Torpedo Theater

Sponsorcontract verlengt met VBVB Torpedo Theater

modern workplace bij de Fleo Campus

Flevo Campus nieuwe klant voor VBVB ICT

vbvb ict tuinfeest 2022

VBVB Tuinfeest 2022

fabrique des lumieres

Tombola! Win 2 kaartjes voor de Fabrique des Lumières

tips voor duurzamer kantoor

Duurzamere ICT: 10 Tips voor jouw kantoor

Modern Workplace voor DutchCulture

DutchCulture omarmt de VBVB Modern Workplace