Tombola! Win 2 kaartjes voor de Fabrique des Lumières

fabrique des lumieres

Doe mee en win 2 kaartjes voor de Fabrique des Lumières !

Onze nieuwe klant Fabrique des Lumières heeft onlangs haar deuren geopend voor het publiek. Het kunstcentrum is een initiatief van het Franse bedrijf Culturespaces dat onder andere bekend is van de oprichting van Atelier des Lumières in Parijs. Op het Westergasterrein in Amsterdam hebben ze de perfecte locatie gevonden voor de realisatie hiervan. Om de opening met hen te vieren, verloten we graag 10 vrijkaarten (5 x 2).

Wil jij ook 2 vrijkaartjes winnen om naar dit nieuwe prachtige museum te gaan? Oh wacht. Is het eigenlijk wel een museum? Het is in ieder geval een fantastische ervaring waarbij je kunst tot leven ziet, voelt en hoort komen door het gebruik van speciale technologie, lichtprojecties en begeleidende muziek.

In deze openingstentoonstelling staan de werken van Oostenrijkse kunstenaar Gustav Klimt centraal. Daarnaast is er nog meer te beleven, maar dat moet je zelf maar gaan ervaren.

Deelname aan onze Tombola is zoals altijd simpel en iedereen mag meedoen. Stuur hiervoor een mailtje naar tombola@vbvb.nl en dan kun je alleen nog maar afwachten en duimen. Doe dit wel voor 29 juni want dan trekken we de lootjes.

Geen nieuws is slecht nieuws want alleen de winnaars krijgen bericht. Succes!

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

Fabrique des Lumières heropent tentoonstelling

Fabrique des Lumières opent nieuwe tentoonstelling: win kaartjes!

ms verhoogt prijzen 2023

Microsoft verhoogt wederom prijzen

ICT in Utrecht

Nieuwe klanten in Utrecht voor VBVB

justdiggit 2022

Nieuwjaarsdonaties 2022: Samen groeien

iso 27001 certificaat

ISO 27001 audit prima verlopen

VBVB Torpedo Theater

Sponsorcontract verlengt met VBVB Torpedo Theater