Win een vriendschap van de Hermitage!

Tombola: 10x vriendschap voor de Hermitage

Net als vele andere culturele instellingen heeft ook de Hermitage te kampen met de negatieve gevolgen van de Coronacrisis. Vooralsnog kunnen ze geen bezoekers ontvangen en omdat ze niet van overheidswege worden gesubsidieerd zijn ze begin april een grote fondsenwerving actie begonnen: Houd de Hermitage open!

Als zeer gewaardeerde klant van VBVB wilden wij ook iets voor hen betekenen. Daarom hebben wij 10 vriendschappen gekocht, die wij nu zullen verloten onder onze relaties. Dus: wil jij ook wel zo’n vriendschap? Doe dan mee!

Wat krijg je als je wint?

Het vriendschap is geldig voor 1 jaar en je kunt er gratis mee naar de Hermitage in Amsterdam, maar ook naar die in St. Petersburg. Verder krijg je allerlei kortingen, onder andere in het restaurant en in de winkel. Extra leuk is dat je als vriend wordt uitgenodigd voor bijzondere evenementen. Bijvoorbeeld de Vriendendag voorafgaand aan de opening van een tentoonstelling en de jaarlijkse Vriendenreis naar Sint Petersburg. Reden genoeg om vriend te worden van dit prachtige museum aan de Amstel!

Draag jij net als wij de Hermitage een warm hart toe, dan kun je ook zelf een donatie doen. Ga hiervoor naar Houd de Hermitage open.

Doe mee en win!

Iedereen mag meedoen aan deze Tombola (behalve werknemers van VBVB en de Hermitage zelf) en deelname is heel simpel en uiteraard gratis. Stuur een mailtje naar tombola@vbvb.nl en begin maar vast met duimen. De uiterste inzendingsdatum is 10 mei 2021, de volgende dag zullen we de lootjes trekken.

Alleen de winnaars krijgen bericht, dus in dit geval is geen nieuws slecht nieuws. Succes!

 

 

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

VBVB-ICT en I&O Netsys bundelen krachten

Girls Day 2024

Girls’ Day 2024: Fix the system, not the girls

DMARCS settings

DMARC Settings: verbeter je E-mailbeveiliging

duurzame ict amsterdam mvo

MVO Jaarverslag 2023 staat online!

diversiteit en inclusie binnen de IT sector

Femke als rolmodel op Internationale Vrouwendag 2024

Password manager van Keeper

Password Manager: een must voor elke organisatie