Win een vriendschap van de Hermitage!

Tombola: 10x vriendschap voor de Hermitage

Net als vele andere culturele instellingen heeft ook de Hermitage te kampen met de negatieve gevolgen van de Coronacrisis. Vooralsnog kunnen ze geen bezoekers ontvangen en omdat ze niet van overheidswege worden gesubsidieerd zijn ze begin april een grote fondsenwerving actie begonnen: Houd de Hermitage open!

Als zeer gewaardeerde klant van VBVB wilden wij ook iets voor hen betekenen. Daarom hebben wij 10 vriendschappen gekocht, die wij nu zullen verloten onder onze relaties. Dus: wil jij ook wel zo’n vriendschap? Doe dan mee!

Wat krijg je als je wint?

Het vriendschap is geldig voor 1 jaar en je kunt er gratis mee naar de Hermitage in Amsterdam, maar ook naar die in St. Petersburg. Verder krijg je allerlei kortingen, onder andere in het restaurant en in de winkel. Extra leuk is dat je als vriend wordt uitgenodigd voor bijzondere evenementen. Bijvoorbeeld de Vriendendag voorafgaand aan de opening van een tentoonstelling en de jaarlijkse Vriendenreis naar Sint Petersburg. Reden genoeg om vriend te worden van dit prachtige museum aan de Amstel!

Draag jij net als wij de Hermitage een warm hart toe, dan kun je ook zelf een donatie doen. Ga hiervoor naar Houd de Hermitage open.

Doe mee en win!

Iedereen mag meedoen aan deze Tombola (behalve werknemers van VBVB en de Hermitage zelf) en deelname is heel simpel en uiteraard gratis. Stuur een mailtje naar tombola@vbvb.nl en begin maar vast met duimen. De uiterste inzendingsdatum is 10 mei 2021, de volgende dag zullen we de lootjes trekken.

Alleen de winnaars krijgen bericht, dus in dit geval is geen nieuws slecht nieuws. Succes!

 

 

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

vbvb ict handdoek

Personeelsuitje 2023: zon, zee en strand!

VBVB ict en de Futureproof group

VBVB is onderdeel geworden van Futureproof Group

pronouns in ms365

Je MS365 profiel nu mét je pronouns

tuinfeest bij it bedrijf amsterdam

Tuinfeest 2023 mega succes!

VBVB Tuinfeest 2023

Meld je aan voor het VBVB Tuinfeest 2023!

Fabrique des Lumières heropent tentoonstelling

Fabrique des Lumières opent nieuwe tentoonstelling: win kaartjes!