VBVB Tuinfeest 2022

VBVB Tuin eindelijk weer feestlocatie!

Het grote VBVB Tuinfeest was een mooi succes! En dat was fijn want we hebben de organisatie van ons traditionele feest twee jaar noodgedwongen overgeslagen.

En ondanks de wat mindere weersomstandigheden heeft onze tuin wederom bewezen een toplocatie te zijn om samen te komen.

Af en toe brak de zon door en het heeft even geregend, maar daar waren we natuurlijk op voorbereid. Al met al dus een prima weertje uiteindelijk om met elkaar het glas te heffen op mooie samenwerkingen in de toekomst.

Mede dankzij de heerlijke wijnen van Wines Unlimited en de hapjes van Delicious Catering hadden wijzelf, onze klanten en alle andere relaties eindelijk weer eens een heuse tuinpartij waar volop genoten kon worden.  Traditiegetrouw waren er voor de liefhebbers uiteraard oesters!

Een vast onderdeel is toch wel dat wij tijdens het feest een Tombola houden. Iedereen krijgt bij binnenkomst een nummertje en doet zo mee. Vijf gasten vielen in de prijzen en kregen 2 vrijkaartjes voor ARTIS. Dat was wel een beetje sneu voor de ARTIS medewerkers die aanwezig waren want voor hun was dat natuurlijk een fopprijs. Daarom hadden we speciaal voor hen VBVB honing beschikbaar.

Happy Wouter maakte ons gelukkig met zijn prettige muzikale omlijsting en Magic Mario zorgde voor magische momenten en alom verbijstering. Hoe kan dat nou…?

Iedereen ontzettend bedankt voor je komst. En was je er nou niet, dan geeft dat niks: volgend jaar doen we het gewoon weer!

 

Foto’s: Rosalie Duin

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

ict voor Torpedo

VBVB weer een jaartje hoofdsponsor van het Torpedo Theater!

iso 27001 certificaat

Onze ISO 27001 hercertificering is in the pocket!

Jinc bliksemstage bij VBVB ICT

Een bliksemstage bij VBVB ICT: jong talent aan het werk!

vbvb ict handdoek

Personeelsuitje 2023: zon, zee en strand!

VBVB ict en de Futureproof group

VBVB is onderdeel geworden van Futureproof Group

pronouns in ms365

Je MS365 profiel nu mét je pronouns