VBVB Tuinfeest 2022

VBVB Tuin eindelijk weer feestlocatie!

Het grote VBVB Tuinfeest was een mooi succes! En dat was fijn want we hebben de organisatie van ons traditionele feest twee jaar noodgedwongen overgeslagen.

En ondanks de wat mindere weersomstandigheden heeft onze tuin wederom bewezen een toplocatie te zijn om samen te komen.

Af en toe brak de zon door en het heeft even geregend, maar daar waren we natuurlijk op voorbereid. Al met al dus een prima weertje uiteindelijk om met elkaar het glas te heffen op mooie samenwerkingen in de toekomst.

Mede dankzij de heerlijke wijnen van Wines Unlimited en de hapjes van Delicious Catering hadden wijzelf, onze klanten en alle andere relaties eindelijk weer eens een heuse tuinpartij waar volop genoten kon worden.  Traditiegetrouw waren er voor de liefhebbers uiteraard oesters!

Een vast onderdeel is toch wel dat wij tijdens het feest een Tombola houden. Iedereen krijgt bij binnenkomst een nummertje en doet zo mee. Vijf gasten vielen in de prijzen en kregen 2 vrijkaartjes voor ARTIS. Dat was wel een beetje sneu voor de ARTIS medewerkers die aanwezig waren want voor hun was dat natuurlijk een fopprijs. Daarom hadden we speciaal voor hen VBVB honing beschikbaar.

Happy Wouter maakte ons gelukkig met zijn prettige muzikale omlijsting en Magic Mario zorgde voor magische momenten en alom verbijstering. Hoe kan dat nou…?

Iedereen ontzettend bedankt voor je komst. En was je er nou niet, dan geeft dat niks: volgend jaar doen we het gewoon weer!

 

Foto’s: Rosalie Duin

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

VBVB-ICT en I&O Netsys bundelen krachten

Girls Day 2024

Girls’ Day 2024: Fix the system, not the girls

DMARCS settings

DMARC Settings: verbeter je E-mailbeveiliging

duurzame ict amsterdam mvo

MVO Jaarverslag 2023 staat online!

diversiteit en inclusie binnen de IT sector

Femke als rolmodel op Internationale Vrouwendag 2024

Password manager van Keeper

Password Manager: een must voor elke organisatie