Flevo Campus nieuwe klant voor VBVB ICT

Flevo Campus nieuwe klant voor VBVB ICT

Altijd leuk om te kunnen zeggen: we hebben er weer een nieuwe klant bij! Dit keer is het een kennisinstituut in de (Flevo)polder, de Flevo Campus. Een initiatief van de gemeente Almere, de provincie Flevoland, Aeres Hogeschool en Wageningen University.

Op de Flevo Campmodern workplace bij de Fleo Campusus komen wetenschap, onderwijs, ondernemerschap en beleid elkaar tegen met het doel oplossingen te verzinnen voor taaie (stedelijke) voedselvraagstukken. Almere heeft een van de meest productieve agrarische gebieden van Europa als achterland, maar ziet de oogst daarvan grotendeels naar het buitenland verdwijnen. Een belangrijke vraag is nu hoe de stad meer en duurzamer kan gaan profiteren van het potentieel van haar eigen achterland.

De Campus is gevestigd op een deel van het Floriadeterrein, met in het hart van deze locatie het nieuwe pand van Aeres Hogeschool Almere, ook wel bekend als “de Groene Long”. Als je op de foto hiernaast kijkt, begrijp je precies waarom dat zo is.

Daarnaast is er een locatie in het centrum van Almere die gedeeld wordt met de Volkskantine.

De Campus is nadrukkelijk ook een plek waar Almeerders welkom zijn, waar bedrijven langskomen en waar gasten uit binnen- en buitenland worden ontvangen. Een ‘living lab’ waar ideeën zich ontwikkelen, wordt geëxperimenteerd, theorie en praktijk elkaar ontmoeten en waar volop gewerkt wordt aan het behoud van natuur, biodiversiteit en voedselproductie binnen de grenzen van de stad.

VBVB mocht hen helpen met het opzetten van een degelijke IT infrastructuur. VBVB zorgt er inmiddels voor dat de medewerkers flexibel en goed kunnen werken met onze werkplekken in de Cloud: de VBVB Modern Workplace. Helpen we ook nog een beetje mee aan de duurzaamheid in de Flevopolder!

We zijn harstikke trots op deze leuke nieuwe klant en we hopen uiteraard op een vruchtbare en duurzame relatie. Check hun website voor meer info!

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

VBVB-ICT en I&O Netsys bundelen krachten

Girls Day 2024

Girls’ Day 2024: Fix the system, not the girls

DMARCS settings

DMARC Settings: verbeter je E-mailbeveiliging

duurzame ict amsterdam mvo

MVO Jaarverslag 2023 staat online!

diversiteit en inclusie binnen de IT sector

Femke als rolmodel op Internationale Vrouwendag 2024

Password manager van Keeper

Password Manager: een must voor elke organisatie