Thuiswerken met Microsoft Teams

In deze bijzondere tijd kunnen mensen heel innovatief zijn. Zo merken wij dat veel gebruikers zelf de stoute schoenen aantrekken en met Microsoft Teams aan de slag zijn gegaan.

Microsoft Teams is het platform voor online samenwerken dat meegeleverd wordt met vrijwel iedere Microsoft 365 licentie. Gelukkig hebben we de laatste tijd veel van onze klanten gemigreerd naar Microsoft 365 zodat zij daarmee nu aan de slag kunnen. Veel simpele taken zoals een online meeting organiseren, even met elkaar chatten of samen een document doornemen lukt de meeste mensen al. En dat is fijn. Lukt het nou niet of zijn er nog vragen: bel ons, samen komen we eruit!

Microsoft Teams nu gratis beschikbaar gesteld

Microsoft heeft Teams zelfs gratis beschikbaar gesteld voor iedereen wereldwijd, zodat je online meetings ook kunt houden met mensen die niet over een Microsoft 365 licentie beschikken. Teams kan voor veel bedrijven de volgende stap zijn naar een totaaloplossing voor werken in de Cloud. Nu worden gebruikers noodgedwongen steeds meer bekend met Teams waardoor een volgende stap steeds kleiner wordt. Vragen hierover? Bel ons!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de totaaloplossing die Teams kan bieden of heb je ondersteuning nodig bij het thuiswerken met Teams? Onze consultants staan ook in deze tijd voor jullie klaar om hier uitkomst in te bieden!. Stuur daarvoor een mailtje naar: verkoop@vbvb.nl of bel naar kantoor: 020 42 33 288, optie 2.

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

Fabrique des Lumières heropent tentoonstelling

Fabrique des Lumières opent nieuwe tentoonstelling: win kaartjes!

ms verhoogt prijzen 2023

Microsoft verhoogt wederom prijzen

ICT in Utrecht

Nieuwe klanten in Utrecht voor VBVB

justdiggit 2022

Nieuwjaarsdonaties 2022: Samen groeien

iso 27001 certificaat

ISO 27001 audit prima verlopen

VBVB Torpedo Theater

Sponsorcontract verlengt met VBVB Torpedo Theater