Nieuwe Microsoft Gold status voor VBVB

Als partner van Microsoft kun je door te voldoen aan bepaalde voorwaarden een steeds hogere status halen voor specifieke competenties. De hoogste status is uiteraard Gold, maar ook Silver is al een flink hoge waardering voor kennis en ervaring van een partner. Criteria voor een bepaalde status zijn bijvoorbeeld het aantal beheerde licenties, het opleidingsniveau van de medewerkers en de mate van klanttevredenheid.

Microsoft Gold status Cloud Solutions

Wij hadden tot voor kort een Microsoft Gold status voor de competentie voor Datacenter. Die is nu veranderd in Silver. Niet omdat we er ineens niets meer van kunnen of weten natuurlijk. De verlaging van de status heeft ermee te maken dat wij de laatste jaren steeds meer van onze klanten hebben gemigreerd naar de cloud-oplossingen van Microsoft zoals Office en Microsoft 365. Weg uit het Datacenter dus.

Onze nieuwe Gold status is dan ook die van Small and Midmarket Cloud Solutions. En dat is in deze tijd natuurlijk een hele belangrijke. Ook op de competentie Windows & Devices hebben we sinds kort een Gold status weten te bemachtigen. Hiermee is VBVB nu op twee competenties Gold en op twee competenties Silver. Best iets om heel erg trots op te zijn!

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

VBVB Torpedo Theater

Sponsorcontract verlengt met VBVB Torpedo Theater

modern workplace bij de Fleo Campus

Flevo Campus nieuwe klant voor VBVB ICT

vbvb ict tuinfeest 2022

VBVB Tuinfeest 2022

fabrique des lumieres

Tombola! Win 2 kaartjes voor de Fabrique des Lumières

tips voor duurzamer kantoor

Duurzamere ICT: 10 Tips voor jouw kantoor

Modern Workplace voor DutchCulture

DutchCulture omarmt de VBVB Modern Workplace