Nieuwe Microsoft Gold status voor VBVB

Als partner van Microsoft kun je door te voldoen aan bepaalde voorwaarden een steeds hogere status halen voor specifieke competenties. De hoogste status is uiteraard Gold, maar ook Silver is al een flink hoge waardering voor kennis en ervaring van een partner. Criteria voor een bepaalde status zijn bijvoorbeeld het aantal beheerde licenties, het opleidingsniveau van de medewerkers en de mate van klanttevredenheid.

Microsoft Gold status Cloud Solutions

Wij hadden tot voor kort een Microsoft Gold status voor de competentie voor Datacenter. Die is nu veranderd in Silver. Niet omdat we er ineens niets meer van kunnen of weten natuurlijk. De verlaging van de status heeft ermee te maken dat wij de laatste jaren steeds meer van onze klanten hebben gemigreerd naar de cloud-oplossingen van Microsoft zoals Office en Microsoft 365. Weg uit het Datacenter dus.

Onze nieuwe Gold status is dan ook die van Small and Midmarket Cloud Solutions. En dat is in deze tijd natuurlijk een hele belangrijke. Ook op de competentie Windows & Devices hebben we sinds kort een Gold status weten te bemachtigen. Hiermee is VBVB nu op twee competenties Gold en op twee competenties Silver. Best iets om heel erg trots op te zijn!

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

ict voor Torpedo

VBVB weer een jaartje hoofdsponsor van het Torpedo Theater!

iso 27001 certificaat

Onze ISO 27001 hercertificering is in the pocket!

Jinc bliksemstage bij VBVB ICT

Een bliksemstage bij VBVB ICT: jong talent aan het werk!

vbvb ict handdoek

Personeelsuitje 2023: zon, zee en strand!

VBVB ict en de Futureproof group

VBVB is onderdeel geworden van Futureproof Group

pronouns in ms365

Je MS365 profiel nu mét je pronouns