Nieuwe Microsoft Gold status voor VBVB

Als partner van Microsoft kun je door te voldoen aan bepaalde voorwaarden een steeds hogere status halen voor specifieke competenties. De hoogste status is uiteraard Gold, maar ook Silver is al een flink hoge waardering voor kennis en ervaring van een partner. Criteria voor een bepaalde status zijn bijvoorbeeld het aantal beheerde licenties, het opleidingsniveau van de medewerkers en de mate van klanttevredenheid.

Microsoft Gold status Cloud Solutions

Wij hadden tot voor kort een Microsoft Gold status voor de competentie voor Datacenter. Die is nu veranderd in Silver. Niet omdat we er ineens niets meer van kunnen of weten natuurlijk. De verlaging van de status heeft ermee te maken dat wij de laatste jaren steeds meer van onze klanten hebben gemigreerd naar de cloud-oplossingen van Microsoft zoals Office en Microsoft 365. Weg uit het Datacenter dus.

Onze nieuwe Gold status is dan ook die van Small and Midmarket Cloud Solutions. En dat is in deze tijd natuurlijk een hele belangrijke. Ook op de competentie Windows & Devices hebben we sinds kort een Gold status weten te bemachtigen. Hiermee is VBVB nu op twee competenties Gold en op twee competenties Silver. Best iets om heel erg trots op te zijn!

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

VBVB-ICT en I&O Netsys bundelen krachten

Girls Day 2024

Girls’ Day 2024: Fix the system, not the girls

DMARCS settings

DMARC Settings: verbeter je E-mailbeveiliging

duurzame ict amsterdam mvo

MVO Jaarverslag 2023 staat online!

diversiteit en inclusie binnen de IT sector

Femke als rolmodel op Internationale Vrouwendag 2024

Password manager van Keeper

Password Manager: een must voor elke organisatie