Nieuwe klanten in Utrecht voor VBVB

Vier mooie nieuwe klanten in Utrecht

Goed nieuws van het nieuwe klantenfront: we hebben vier nieuwe klanten en ze komen allemaal uit Utrecht! Vier mooie culturele instellingen met hun compleet eigen signatuur maar die ook op verschillende vlakken met elkaar samenwerken en faciliteiten delen. Het gaat om:

ict in UtrechtStichting Dox:

Hét huis voor makers en jonge performers uit verschillende (sub)culturen.
DOX is hét huis voor makers en jonge performers uit verschillende (sub)culturen. Ze werken samen in research- en leertrajecten (DOX Club) en in producties en educatieprojecten die een jong publiek bereiken. Cross-overs tussen theater en dans zijn daarbij favoriet. Arts als spoken word en hiphop zijn inspiratiebronnen.

ms365 bij het filiaal theatermakers

Stichting Het Filiaal theatermakers:

Het Filiaal is hét Utrechts jeugdtheatergezelschap dat interdisciplinaire voorstellingen maakt. En ze maken niet zomaar jeugdtheater. In de familievoorstellingen integreren ze met humor en liefdevolle precisie spel, livemuziek, dans, zang, gebarentaal en (video)beelden. En dat doen ze op zo’n manier dat er voor volwassenen net zo veel te genieten valt als voor kinderen. Ze spelen in grote en kleine theaterzalen, op bijzondere (buiten)locaties en voor kleuters ook op scholen. Ze reisden de wereld rond van o.a. Broadway NY naar Sydney Opera House en Shanghai en ontvingen meerdere (inter)nationale prijzen. Maar de basis blijft toch hun pand in het Utrechtse Blauwkapel waar ze midden in het groen en een kantoor, een atelier, een studio én het eigen Filiaaltheater hebben.

ict bij Theater Utrecht

Theater Utrecht:

Theater Utrecht is het stadsgezelschap van Utrecht en brengt geëngageerd, hoogwaardig en cutting edge theater voor een zo breed mogelijk publiek. Ze houden de ogen wijd open naar de wereld, reflecteren op de vraagstukken van morgen in de context van de geschiedenis en putten daarbij uit allerlei mogelijke bronnen: van eeuwenoud tot hagelnieuw, van proza en film tot poëzie. Dit oer-Utrechtse gezelschap houdt haar residentie in de bekende Paardenkathedraal.


Theaterhuis de Berenkuilit bij de Berenkuil utrecht
:

De Berenkuil is een cultureel verzamelpand dat deel uitmaakt van het Theaterkwartier Utrecht. Het cultuurhuis omvat een kleine theaterzaal en een aantal studio’s, een vergaderzaal en kantoren. Iedereen met een cultureel of creatief plan is welkom: van hiphopper tot operazanger, amateur en professional, jong en oud, non-profit organisatie of particuliere initiatief. Op de bovenste verdieping van het pand houden verschillende Utrechtse theatergezelschappen kantoor waaronder Dox . De gezelschappen gebruiken naast kantoren ook de studio’s voor repetities.

 

Wat een mooie organisaties weer die wij bij mogen gaan staan met hun IT wensen en behoeften. Ze zijn in ieder geval nu alle vier helemaal modern en in de Cloud met Microsoft 365. De hardware  mogen wij onder Managed Services voor ze beheren.  Superleuk!

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

VBVB-ICT en I&O Netsys bundelen krachten

Girls Day 2024

Girls’ Day 2024: Fix the system, not the girls

DMARCS settings

DMARC Settings: verbeter je E-mailbeveiliging

duurzame ict amsterdam mvo

MVO Jaarverslag 2023 staat online!

diversiteit en inclusie binnen de IT sector

Femke als rolmodel op Internationale Vrouwendag 2024

Password manager van Keeper

Password Manager: een must voor elke organisatie