Museum Plus Bus ontvangt Nieuwjaarsdonatie

Dieuwertje Tromp van Museum Plus Bus kreeg afgelopen week van onze directeur Berend van Bemmel een cheque uitgereikt ter waarde van € 1.000,-

Speciaal hiervoor was Dieuwertje samen met een aantal collega’s in het busje van het “Topstukken on Tour” programma naar de Herengracht gekomen. Allemaal blije gezichten en wij kregen als blijk van waardering ook nog 3 originele miniatuur bussen cadeau.

Het idee van Museum Plus Bus is in principe om ouderen, met de bus natuurlijk, naar het museum te brengen. Nu tijdens de Corona hebben ze het gewoon omgedraaid: De kunst, de topstukken dus, gaan on tour en komen nu naar de ouderen toe!

VBVB doneert ieder jaar rond de jaarwisseling aan 3 doelen elk € 1.000,-  Wij vinden Museum Plus Bus zo leuk dat we ze een van deze donaties gunden. Toevallig zijn ze ook nog klant van ons, wat het extra leuk maakt dat ze als winnaar uit onze interne enquête zijn gekomen.

De andere twee organisaties die dit jaar de donatie kregen zijn de Amsterdamse Voedselbank en de digitale burgerrechtenorganisatie Bits of Freedom.

 

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

VBVB Torpedo Theater

Sponsorcontract verlengt met VBVB Torpedo Theater

modern workplace bij de Fleo Campus

Flevo Campus nieuwe klant voor VBVB ICT

vbvb ict tuinfeest 2022

VBVB Tuinfeest 2022

fabrique des lumieres

Tombola! Win 2 kaartjes voor de Fabrique des Lumières

tips voor duurzamer kantoor

Duurzamere ICT: 10 Tips voor jouw kantoor

Modern Workplace voor DutchCulture

DutchCulture omarmt de VBVB Modern Workplace