Er komt een VBVB-bankje in de Hortus!

VBVB adopteert een bankje in de Hortus

Onze klant Hortus Botanicus Amsterdam verkeert net als vele anderen in zwaar weer. Door de Coronacrisis kunnen er geen bezoekers worden ontvangen in de prachtige tuin en blijven inkomsten dus ver achter.

Totdat dat weer wel mogelijk is, kan de Hortus alle steun gebruiken. De Hortus is een cultureel ondernemer zonder BISregeling of rijkssubsidie. De gemeente Amsterdam steunt de tuin wel, maar dat is helaas niet voldoende om voort te bestaan. Daarom is de Hortus een actie begonnen onder hun leveranciers, waaronder VBVB ICT. Het verzoek om een steentje bij te dragen hebben wij met beide handen aangegrepen.

Er is een heel programma waaruit je als donateur kunt kiezen. Onze keus is gevallen op het plaatsen van een mooi bankje, midden in de tuin. Zodat straks, als alles weer mogelijk is, bezoekers daar prettig kunnen zitten en genieten van de oase van rust in deze bijzondere en prachtige tuin in het hartje van Amsterdam.

De Hortus: Monument in de stad

De Hortus Botanicus Amsterdam is een van de oudste botanische tuinen ter wereld. De tuin werd in 1638 opgericht als Hortus medicus om de stad te voorzien van medicinale planten. De Hortus groeide in vier eeuwen uit tot een grote botanische tuin met meer dan zesduizend tropische en inheemse bomen en planten.

Wil je ook helpen om deze bijzondere en belangrijke plek voor Amsterdam te behouden? Kijk dan voor alle donatiemogelijkheden eens op deze pagina: Open de Hortus.

 

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

VBVB-ICT en I&O Netsys bundelen krachten

Girls Day 2024

Girls’ Day 2024: Fix the system, not the girls

DMARCS settings

DMARC Settings: verbeter je E-mailbeveiliging

duurzame ict amsterdam mvo

MVO Jaarverslag 2023 staat online!

diversiteit en inclusie binnen de IT sector

Femke als rolmodel op Internationale Vrouwendag 2024

Password manager van Keeper

Password Manager: een must voor elke organisatie