Fabrique des Lumières nieuwe klant voor VBVB

Fabrique des Lumières binnenkort in Amsterdam

Fabrique des LumièresFabrique des Lumières is een creatie van Culture Spaces die wereldwijd musea en kunstcentra beheren. Na onder andere Parijs, New York en Dubai, opent Culture Spaces binnenkort een Fabrique des Lumières op het Westergasterrein in Amsterdam. En wij mogen de IT doen!

Fabrique des Lumières staat voor meeslepende digitale tentoonstellingen op hoog niveau met zowel klassieke, moderne als hedendaagse kunstenaars. Bij de openingstentoonstelling kun je op spectacullaire wijze genieten van de kunst van Gustav Klimt.

Achter de schermen wordt op dit moment keihard gewerkt om de opening te realiseren die in het voorjaar van 2022 gepland staat. Ook wij zijn druk in de weer om daar ons steentje aan bij te dragen. We zijn bezig om de infrastructuur op te bouwen voor de expositieruimte. Daarnaast leggen we het netwerk aan voor het kantoor, zetten we er alle benodigde hardware neer en zorgen we voor extreem snel internet. Als alles straks naar behoren draait gaan we een en ander onder Managed Services beheren.

We zijn er ontzettend trots op dat wij de Amsterdamse vestiging van de Fabrique des Lumières mogen bijstaan op IT gebied. En we raden iedereen aan om straks in het voorjaar, als ze hopelijk de deuren kunnen openen voor het publiek, een kijkje te gaan nemen!

Naar de website van Fabrique des Lumières

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

Fabrique des Lumières heropent tentoonstelling

Fabrique des Lumières opent nieuwe tentoonstelling: win kaartjes!

ms verhoogt prijzen 2023

Microsoft verhoogt wederom prijzen

ICT in Utrecht

Nieuwe klanten in Utrecht voor VBVB

justdiggit 2022

Nieuwjaarsdonaties 2022: Samen groeien

iso 27001 certificaat

ISO 27001 audit prima verlopen

VBVB Torpedo Theater

Sponsorcontract verlengt met VBVB Torpedo Theater