Fabrique des Lumières nieuwe klant voor VBVB

Fabrique des Lumières binnenkort in Amsterdam

Fabrique des LumièresFabrique des Lumières is een creatie van Culture Spaces die wereldwijd musea en kunstcentra beheren. Na onder andere Parijs, New York en Dubai, opent Culture Spaces binnenkort een Fabrique des Lumières op het Westergasterrein in Amsterdam. En wij mogen de IT doen!

Fabrique des Lumières staat voor meeslepende digitale tentoonstellingen op hoog niveau met zowel klassieke, moderne als hedendaagse kunstenaars. Bij de openingstentoonstelling kun je op spectacullaire wijze genieten van de kunst van Gustav Klimt.

Achter de schermen wordt op dit moment keihard gewerkt om de opening te realiseren die in het voorjaar van 2022 gepland staat. Ook wij zijn druk in de weer om daar ons steentje aan bij te dragen. We zijn bezig om de infrastructuur op te bouwen voor de expositieruimte. Daarnaast leggen we het netwerk aan voor het kantoor, zetten we er alle benodigde hardware neer en zorgen we voor extreem snel internet. Als alles straks naar behoren draait gaan we een en ander onder Managed Services beheren.

We zijn er ontzettend trots op dat wij de Amsterdamse vestiging van de Fabrique des Lumières mogen bijstaan op IT gebied. En we raden iedereen aan om straks in het voorjaar, als ze hopelijk de deuren kunnen openen voor het publiek, een kijkje te gaan nemen!

Naar de website van Fabrique des Lumières

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

VBVB-ICT en I&O Netsys bundelen krachten

Girls Day 2024

Girls’ Day 2024: Fix the system, not the girls

DMARCS settings

DMARC Settings: verbeter je E-mailbeveiliging

duurzame ict amsterdam mvo

MVO Jaarverslag 2023 staat online!

diversiteit en inclusie binnen de IT sector

Femke als rolmodel op Internationale Vrouwendag 2024

Password manager van Keeper

Password Manager: een must voor elke organisatie