Fabrique des Lumières opent nieuwe tentoonstelling: win kaartjes!

Fabrique des Lumières

Onze prachtige klant Fabrique des Lumières is een creatie van Culturespaces, een Frans bedrijf dat historische monumenten en musea beheert, kunstcentra opricht en tijdelijke en meeslepende digitale tentoonstellingen organiseert. Dat doen ze over de hele wereld en sinds 2018 dus ook in Amsterdam.

In 2018 begon Culturespaces met de renovatie en de inrichting van de Zuiveringshal op het Westergasterrein in Amsterdam om hier de Fabrique des Lumières te realiseren. Deze indrukwekkende industriële ruimte met muren tot 17 meter hoog leent zich uitstekend voor de meeslepende digitale exposities van klassieke, moderne en hedendaagse kunstenaars die Culturespaces uitbrengt.

In april 2022 gingen de deuren voor het eerst open met een tentoonstelling van Klimt en Hundertwasser, die in tien maanden tijd meer dan 500.000 bezoekers heeft getrokken. Dat is een ongelofelijk aantal en absoluut een felicitatie waard! Sinds 10 maart is de nieuwe tentoonstelling geopend. Deze keer met Dali en Gaudi in de hoofdrol met daarnaast een speciale hedendaagse productie. Gaat dat zien en gaat dat ervaren!

Fabrique des Lumières heropent tentoonstelling

Win 2 kaartjes

Misschien kun je je nog herinneren dat wij bij de opening in 2022 al, trots op onze nieuwe klant als we waren, een Tombola hielden. En dat gaan we nu gewoon weer doen, maar dan voor de nieuwe tentoonstelling. We zullen 10 kaartjes in totaal verloten in setjes van 2. Dus, wil je je graag laten overdonderen door Dali en Gaudi? Doe dan mee met onze Tombola, dan win je misschien wel 2 kaartjes!

Deelname is zoals altijd super simpel: stuur een mailtje naar tombola@vbvb.nl en dan komt het goed. Doe het wel voor 21 maart, want dan trekken we de lootjes.

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

vbvb ict handdoek

Personeelsuitje 2023: zon, zee en strand!

VBVB ict en de Futureproof group

VBVB is onderdeel geworden van Futureproof Group

pronouns in ms365

Je MS365 profiel nu mét je pronouns

tuinfeest bij it bedrijf amsterdam

Tuinfeest 2023 mega succes!

VBVB Tuinfeest 2023

Meld je aan voor het VBVB Tuinfeest 2023!

Fabrique des Lumières heropent tentoonstelling

Fabrique des Lumières opent nieuwe tentoonstelling: win kaartjes!