DMARC Settings: verbeter je E-mailbeveiliging

DMARC: Verbeterde e-mailbeveiliging voor jouw organisatie!

E-mail is een van de meest geliefde kanalen voor cybercriminelen om bedrijven aan te vallen. Wist je dat?

Maar maak je geen zorgen, want bij VBVB hebben we de perfecte oplossing om je bedrijf te beschermen: DMARC-instellingen!

Wat DMARC precies betekent? DMARC staat voor Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance. Het klinkt misschien ingewikkeld, maar het is eigenlijk een slimme technologie die jouw bedrijf beschermt tegen phishingaanvallen en andere vormen van e-mailfraude.

Met de juiste DMARC-configuratie kan VBVB ervoor zorgen dat alleen legitieme e-mails van jouw domein worden geaccepteerd, terwijl verdachte berichten worden tegengehouden voordat ze jouw medewerkers of klanten bereiken.

Maar dat is niet alles! We combineren DMARC ook met DNS en SPF-instellingen om de beveiliging van jouw e-mailinfrastructuur verder te versterken.

Hoe werkt dit? DNS-records en SPF (Sender Policy Framework) helpen ons om te verifiëren welke servers gemachtigd zijn om e-mails te verzenden namens jouw domein. Door DMARC te integreren met deze protocollen, kunnen we een waterdichte verdediging opzetten tegen e-mailfraude en spoofing.

De dienst DMARC Settings van VBVB bestaat uit een eenmalige actie waarbij we de settings van jouw domein in één keer perfect instellen.

DMARC settings

Wil je meer weten over hoe DMARC, DNS en SPF jouw bedrijf kunnen beschermen tegen e-maildreigingen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe VBVB jou kan helpen om je e-mailbeveiliging naar een hoger niveau te tillen!

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

VBVB-ICT en I&O Netsys bundelen krachten

Girls Day 2024

Girls’ Day 2024: Fix the system, not the girls

DMARCS settings

DMARC Settings: verbeter je E-mailbeveiliging

duurzame ict amsterdam mvo

MVO Jaarverslag 2023 staat online!

diversiteit en inclusie binnen de IT sector

Femke als rolmodel op Internationale Vrouwendag 2024

Password manager van Keeper

Password Manager: een must voor elke organisatie