VBVB is nu Cisco Select Integrator!

Sinds kort mag VBVB zich officieel Small Business Specialization Partner van Cisco noemen.  Hiervoor hebben een aantal VBVB-ers hard gestudeerd om zich te verdiepen in alle mogelijkheden van de netwerkapparatuur van Cisco en om de benodigde certificaten te halen. Heel mooi dat dat ook gelukt is, chapeau!

Ook mogen we ons bij Cisco nu Select Integrator noemen. Uiteindelijk betekent dit dat we diepgaande kennis hebben opgedaan over de netwerkproducten van Cisco. Zo kunnen wij onze MKB klanten nog beter helpen met de integratie van netwerkcomponenten binnen hun ICT omgeving.

Een ICT-er is nooit uitgeleerd!

Met het behalen van de certificaten hebben we bewezen dat we geavanceerde Cisco-oplossingen met toegevoegde waarde kunnen bieden door onze diepgaande verkoopcapaciteiten, technologische vaardigheden en ons serviceaanbod in Nederland.

Deze certificering bij Cisco is een mooi voorbeeld van dat VBVB-ers constant trainingen volgen om onze ICT kennis up-to-date te houden. Daardoor kunnen wij onze klanten nog beter helpen en adviseren. Dit alles onder het motto: “Een ICT-er is nooit uitgeleerd!”

Meer weten over de netwerkproducten van Cisco?

Wil je meer weten over de functionaliteiten en mogelijkheden van de netwerkproducten van Cisco? Dan helpt VBVB ICT je graag verder. Wij bedienen al sinds 1996 mkb’ers in diverse branches. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een goed gesprek.

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

vbvb ict handdoek

Personeelsuitje 2023: zon, zee en strand!

VBVB ict en de Futureproof group

VBVB is onderdeel geworden van Futureproof Group

pronouns in ms365

Je MS365 profiel nu mét je pronouns

tuinfeest bij it bedrijf amsterdam

Tuinfeest 2023 mega succes!

VBVB Tuinfeest 2023

Meld je aan voor het VBVB Tuinfeest 2023!

Fabrique des Lumières heropent tentoonstelling

Fabrique des Lumières opent nieuwe tentoonstelling: win kaartjes!