Afscheid Berend & Marnix – The end of an era

Marnix en Berend nemen officieel afscheid als directeur

2023 zal voor ons bedrijf altijd een beetje in het teken blijven staan van het afscheid van onze directeuren Berend en Marnix. Na bijna 30 jaar aan het roer te hebben gestaan van VBVB, droegen ze het bedrijf over aan Futureproof Group per 30 augustus. Waarmee een nieuw tijdperk voor ons en voor hun is aangebroken.

Aan het einde van het jaar hebben we het officiële afscheid gevierd van Berend en Marnix als onze directeuren. Uiteraard hebben wij als locatie ons eigen VBVB Torpedo Theater uitgekozen om als personeel een bij ons allemaal goed passende sfeer te creëren. En dat is gelukt!

We hadden Michiel Eijsbouts uitgenodigd als master of ceremonie. Die op meesterlijke wijze de heren confronteerde middels een ABC-tje, dat overigens deels door Chat GPT was gegenereerd, met het verleden, heden en de toekomst. Er waren mooie cadeaus, bedankvideo’s en vooral géén lange speeches.

Verder waren er honderden foto’s opgeduikeld van belangrijke en minder belangrijke momenten uit de geschiedenis van VBVB ICT. En dat alles vergezeld van heerlijke hapjes en vrolijk gepingel van de huispianist van het VBVB Torpedo Theater.

Het was een middag waarin we met elkaar in een fijne ambiance herinneringen hebben opgehaald maar waar we ook naar de toekomst hebben gekeken. Want een afscheid nemen betekent automatisch ook een nieuwe start. Zowel voor de heren als voor VBVB.

We bedanken Berend en Marnix voor hun inzet al die jaren en wensen ze veel succes met alle leuke dingen die ze nu met hun tijd kunnen gaan doen. Wij als personeel gaan verder onder de bezielende leiding van onze nieuw directeur Femke. Dus dat gaat helemaal goed komen!

Directeuren nemen afscheid van hun it bedrijf in amsterdam

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

VBVB-ICT en I&O Netsys bundelen krachten

Girls Day 2024

Girls’ Day 2024: Fix the system, not the girls

DMARCS settings

DMARC Settings: verbeter je E-mailbeveiliging

duurzame ict amsterdam mvo

MVO Jaarverslag 2023 staat online!

diversiteit en inclusie binnen de IT sector

Femke als rolmodel op Internationale Vrouwendag 2024

Password manager van Keeper

Password Manager: een must voor elke organisatie