Hortus Botanicus Amsterdam kiest voor VBVB ICT

Het is altijd leuk om weer te kunnen melden dat er een mooie organisatie voor VBVB heeft gekozen om voortaan de automatisering te gaan verzorgen. En de Hortus is natuurlijk (!) een prachtig voorbeeld hiervan.

Ooit begon de Hortus als medische kruidentuin ten behoeve van artsen en apothekers in de 17de eeuw. Jawel de Hortus bestaat al sinds 1638! Aanvankelijk nog op een andere locatie, maar sinds 1682 op het huidige adres aan de Plantage Middenlaan in Amsterdam.

Het is ondoenlijk om hier even snel de geschiedenis van de Hortus te beschrijven. Er is simpelweg teveel te vertellen. Maar wie zich er een klein beetje in verdiept, zal het met ons eens zijn: een van de meest opvallende historische plekken van ons land. Ze hebben bijzondere plantensoorten, bijzondere gebouwen en een zeer bijzondere geschiedenis.

Wij raden daarom iedereen aan om, voor zover je er nog niet geweest bent, eens een kijkje te gaan nemen. Klik hier voor de website van de Hortus.

Wij als VBVB gaan het beheer van de kantoorautomatisering op ons nemen en daar zijn we maar wat trots op. Wij hopen op een langdurige en vruchtbare samenwerking.

Deel dit artikel

INteressante artikelen

Ontdek meer blogs

VBVB Torpedo Theater

Sponsorcontract verlengt met VBVB Torpedo Theater

modern workplace bij de Fleo Campus

Flevo Campus nieuwe klant voor VBVB ICT

vbvb ict tuinfeest 2022

VBVB Tuinfeest 2022

fabrique des lumieres

Tombola! Win 2 kaartjes voor de Fabrique des Lumières

tips voor duurzamer kantoor

Duurzamere ICT: 10 Tips voor jouw kantoor

Modern Workplace voor DutchCulture

DutchCulture omarmt de VBVB Modern Workplace